Stilling hos:

Berg Hansen

VI SØKER SYSTEMUTVIKLER TIL ET REISEBYRÅ SOM ER REPRESENTERT OVER HELE VERDEN

Frist: 15. september 2018 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Systemutvikler

Kontakt: teknologi@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15012499

Har du lyst på en sentral rolle som backendutvikler, der du vil få muligheten til å jobbe med Microsoft-teknologier? Da kan stillingen som systemutvikler hos Berg-Hansen være midt i blinken for deg!

INFORMASJON OM STILLINGEN

Berg-Hansen er et bunnsolid, norsk selskap, som ble opprettet i 1875. Reisebyrået har 450 ansatte som har ulik kompetanse, lang erfaring og et stort fokus på å ha kunden i sentrum. Målet er å hele tiden å utvikle produkter og gi råd til de som skal på reise, og sørge for at reisende opplever en enklere reisehverdag.

Hos Berg-Hansen vil du få en sentral rolle, der arbeidet du gjør vil ha en reell betydning. Du vil få relevant opplæring og jobbe som en del av et utviklerteam hvor du blir en av flere som sammen finner de gode løsningene. Hovedsaklig vil arbeidsoppgavene være i .net, her vil du få muligheten til å bruke dine programeringskunnskaper.

ARBEIDSOPPGAVER

Rollen innebærer backend-utvikling, dette involverer:

Nyutvikling og videreutvikling av backendsystem. Samarbeid med interne avdelinger samt eksterne samarbeidspartnere. Berg-Hansen har flere spennende prosjekter på gang. De jobber blant annet med en større satsing av en hotellbookingmotor i tillegg til å få flere leverandører inn i bookingløsningene sine (eks Entur, SJ, ulike flyselskaper og hotellkjeder).

VI SØKER DEG SOM

Vi ser etter deg som har god systemforståelse, er oppdatert på nyere teknologi og som kan bidra med kunnskap og nye ideer.

Vi søker en person som brenner for programmering! Den rette kandidaten er ansvarsfull og selvgående, samtidig som du jobber godt i team. Ydmykhet og viljen til å lære av andre vil stå sentralt, og vi ser etter deg som ikke er redd redd for å stille spørsmål. I Berg-Hansen spiller de ansatte på hverandre, og du vil ta del i et mindre miljø med mange muligheter og mye kompetanse.

Mer konkret kjenner du deg igjen i følgende:

 • Har høyere utdannelse på bachelor eller masternivå innen IT/programmering eller relevante fagområder
 • Har kjennskap til C#.NET og MS SQL
 • Generell databaseforståelse
 • Det vil være en stor fordel med erfaring fra systemutvikling
 • Kan kommunisere godt skriftlig og muntlig på engelsk. Norsk er ikke et krav, men betraktes som en fordel
 • Det vil være en fordel med kompetanse innen .Net Core og microserviser
 • I og med at Berg-Hansen er et reiseselskap er det selvsagt et pluss om du på fritiden er glad i å reise og se verden!

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Etter avtale
 • Stillingsprosent: 100 % -Lengde på oppdraget: 6 måneder, med gode mulighet for forlengelse og fast ansettelse
 • Sted: Oslo
 • Søknadsfrist: 15. september

Academic Work vil foreta rekrutteringsprosessen og vil etter ønske fra oppdragsgiver være din arbeidsgiver.

Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig.

INFORMASJON OM BEDRIFTEN

Berg-Hansen er et selskap med flat struktur, hvor veien fra idé til beslutning er kort. Hos Berg-Hansen er det fokus på det sosiale og det å ha det gøy sammen på og etter jobb - det er noen av ingrediensene til at folk blir værende i bedriften. Du vil oppleve ledere som er genuint interesserte i sine ansatte. Du vil jobbe ut ifra tydelige krav og målsetninger, og du vil virkelig bli anerkjent for det du leverer.

Alle interne produkter er egenutviklet og 70 % av alle ordre blir solgt på nett gjennom egne selvbetjeningsløsninger. Digitaliseringsprosessen har naturlig nok vært sentral og brukergrensesnittet er viktig. Berg-Hansen har et stort fokus på å lytte til kunden og utvikle løsninger basert på hva kunden trenger.