Stilling hos:

Melin Medical 

BI-ANALYTIKER PÅ JAKT ETTER DRØMMEJOBBEN?

Frist: 15. september 2018 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Systemanalytiker(IT)

Kontakt: teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15012211

På vegne av Melin Medical søker vi en BI-analytiker til fast ansettelse som vil få stort ansvar for både analytiske oppgaver, rapportering og i utarbeidelse av beslutningsgrunnlag. Hos Melin vil du møte dyktige kollegaer i en hurtig voksende organisasjon. Vi håper derfor på å finne deg som blir trigget av et høyt tempo og som innehar muligheten til å lære. Har du god teknisk forståelse og drives av å skape? Da anbefaler vi deg å lese videre!

INFORMASJON OM STILLINGEN

Melin Medical har behov for en ny kollega som kan styrke teamet og bidra til videre utvikling av bedriften, spesielt innenfor håndtering av store data, rapportering og databaser! I stillingen som BI-analytiker vil du jobbe med systemer som er databasespesifikke, og bidra til å utarbeide rapporter og utvikle nye verktøy. Blant annet vil du gjøre datauttrekk for ulike forretningskritiske prosesser, og fremskaffe beslutningsgrunnlag for organisasjonen på bakgrunn av historiske og prediktive data.

Fagområdet for avansert- og strukturert analyse er i stadig større fokus. Derfor søker vi deg som ønsker å utvikle forståelse for dette, og som har øye for å behandle og bruke data på en god måte. I stillingen vil du oppleve en arbeidsgiver med takhøyde for innspill og en kultur som støtter deg og vil se deg lykkes. Kulturen i Melin kjennetegnes av et ungt og dynamisk miljø med dyktige og entusiastiske mennesker som gleder seg til å bli kjent med deg. Stillingen inngår i BI-teamet som består av 3 andre dyktige medarbeidere!

Rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos Melin Medical. Alle henvendelser rettes til Academic Work.

ARBEIDSOPPGAVER

  • Jobbe med strukturert og ustrukturert dataanalyse
  • Utarbeide rapporter og beslutningsgrunnlag på bakgrunn av analyser

Din hovedoppgave vil være å ta stilling til hvordan problemet skal løses på best mulig måte, hvilke data som må innhentes, strukturere data og utføre gode analyser. Du vil blant annet jobbe med datamining/modellering, prediktive analyser og kvantitative analyser, i tillegg til å bygge automatiseringsrutiner og databasestrukturer.

VI SØKER DEG SOM

  • Relevant utdannelse eller erfaring, gjerne innen database og analyse
  • Generelt gode IT ferdigheter
  • Erfaring med Excel/Power BI/andre relevante analyseverktøy
  • Erfaring med SQL databaser (BI-Stack SSIS, SSRS og T-SQL)
  • Muligheter for å kunne automatisere ved hjelp av de nevnte verktøy

Ettersom din hovedoppgave i rollen er å fremskaffe nøyaktige og relevante beslutningsgrunnlag tror vi at du er utpreget god på analytiske problemstillinger, samt at du besitter gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig. Vi søker først og fremst initiativtakende problemløsere, og riktig person arbeider godt både selvstendig og i team. Ettersom personlige egenskaper vil vektlegges i denne rollen søker vi deg som er nøyaktig, strukturert og ryddig som person, samtidig som du har en grunnleggende god businessforståelse.

INFORMASJON OM BEDRIFTEN

Melin Medical er et ungt og fremadstormende selskap som leverer produkter og digitale løsninger innen helsesektoren. Melin Medical ble etablert i Norge i 2010, og ekspanderte til Danmark i 2016 og Sverige i 2017. Deres tjenester frigjør tid til helsepersonell så de kan fokusere på pasientbehandling. Deres produkter og løsninger benyttes i dag i over 75% av Norges legkontorer og legevakter.

ANNEN INFORMASJON

  • Oppstart: Snarest, etter avtale
  • Sted: Oslo, Skøyen
  • Søknadsfrist: 15. September. Søknader vurderes fortløpende, og prosessen avsluttes når vi har funnet rett person!

Vi anbefaler deg å skrive en søknad med fokus på din motivasjon, da vi i stor grad vurderer deg som virkelig har en motivasjon og ambisjon om å utvikle deg innen fagfeltet.