Stilling hos:

Numascale

ER DU NUMASCALES NYE HARDWARE DESIGN-INGENIØR?

Frist: 30. september 2018 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15006587

Numascale lager store, komplekse, high-performance chips. Er du klar for en utfordring?

INFORMASJON OM STILLINGEN

Verden trenger en løsning for å håndtere programmer for kunstig intelligens, Big data, sanntidsanalyse og å løse verdens helseutfordringer. I Numascale jobber vi med banebrytende ny teknologi som nå blir benyttet av de største systemintegratorer i verden. Vi er lokalisert i Oslo, og våre produkter kan bli funnet over hele verden.

Markedet for Scale-up server-systemer vokser raskt ettersom behovet for in-memory analyser og databaser, IoT og serverkonsolidering/virtualisering benyttes i en rekke applikasjonsvertikaler. Vi bidrar til vekst i dette markedet ved å tilby high-value IP for Scale-up-systemer. Våre Node Controllers kan effektivt skalere systemer fra 8 sockets til hundrevis av sockets.

På grunn av høy etterspørsel etter nye løsninger, vokser Numascale raskt, og ser etter flere hardware-design ingeniører som ønsker å jobbe i spissen av databehandlingsindustrien. Vi håper å ansette talenter som er smartere enn oss. Vi søker derfor etter fagfolk som kan ta nøkkelstillinger i teamet vårt, samt kandidater som kan vise til sterke faglige resultater.

ARBEIDSOPPGAVER

Du vil arbeide på vårt hovedkontor i Oslo, og bli en del av et internasjonalt og høyt kvalifisert miljø med 30 kolleger fra Norge, Singapore, Tsjekkia, USA, Frankrike, Tyskland og Italia, og kunder over hele verden.

En vanlig dag på jobb vil se slik ut::

 • Oppgaver relatert til Node Controllers ASICs fra Numascale, som brukes i cache-coherent shared memory-datamaskiner. Systemkompleksiteten og spesifikasjonen vil gi deg interessante utfordringer, enten du jobber med design eller verifisering.
 • Avhengig av dine ferdigheter og personlige preferanser vil du jobbe med systemarkitektur, mikroarkitektur, RTL-implementering, koherensprotokoller, systemnivåverifisering, modulverifisering, FPGA-prototyping og lignende.

I Numascale forbedrer du kunnskapen om protokollene for bufferkonsentrasjon. Du vil lære mer om teknologier som SystemVerilog og UVM. Du vil bruke Synopsys verktøysuite til å utføre logisk syntese og simulering. Kunnskap om hardware/firmware/software co-design samt lav-nivå programvare-programmering vil være en fordel.

VI SØKER DEG SOM

Vi leter etter kandidater med ekte lidenskap for teknologi. Vi tror at den rette kandidaten har gode faglige resultater og stor interesse for digital design, prosessorer, chips og elektronikk generelt. Du har gode samarbeidsevner og en vilje til å lære av andre, så vel som å dele din egen kunnskap. Videre tror vi at den rette kandidaten er strukturert, løsningsorientert, ansvarlig og selvgående.

:For å være kvalifisert må du ha følgende ferdigheter og erfaring::

 • Mastergrad og/eller PhD i elektroteknikk, datateknologi eller tilsvarende
 • Erfaring med HDL-design eller verifisering
 • Svært gode engelsk-ferdigheter, både muntlig og skriftlig
 • Du må legge ved utskrift av karakterer/vitnemål

NUMASCALE TILBYR

 • Vi tar vare på våre mest verdifulle resursser: Våre ingeniører
 • Du får muligheten til å jobbe med og lære av internasjonale, verdensledende tekniske team
 • Muligheten til å være en del av et raskt voksende scale-up miljø
 • Fine og moderne kontorer i Oslo
 • Konkurransedyktig kompensasjonspakke
 • Fleksible arbeidstider
 • Personal-og karriereutvikling
 • Støttende og inspirerende kolleger og sosiale arrangementer

ANNEN INFORMASJON

 • Start: Så snart som mulig
 • Stilling: Fast, 100 %
 • Sted: Oslo

Søknadsfrist: 30. september

Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Søknadsfristen er kort, da det haster å fylle stillingen. Vi vil av denne grunn vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig.

INFORMASJON OM BEDRIFTEN

Numascale is changing the rules of the game with their groundbreaking Scale-up technology. We have a long history of contributing to the opensource Linux and HPC community.

Numascale develops unique hardware and software for the most challenging computing workloads. In 2014 the company delivered the enabling technology for the world’s largest computer running under one instance of the operating system, with more than 5000 cores and 21 Terabytes of RAM.