Stilling hos:

EY

EY Technology Internship

Frist: 23. september 2018 00:00

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: Even Vinge, 452 45 701, even.vinge@no.ey.com

Er du nysgjerrig på hvordan data, analyse og teknologi tar en større rolle i strategiske og forretningsmessige beslutninger innenfor din bransje? Ønsker du å arbeide og utvikle deg i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning? Da er EY Technology Internship det rette for deg!

 

Vårt Technology Internship er for deg som har ett til to år igjen av studiene og som ønsker å arbeide med reelle forretningsutfordringer der utnyttelse av moderne teknologi er en sentral komponent.

Gjennom 6 uker vil du få en unik mulighet til å bli kjent med EYs teknologirådgivningspraksis fra innsiden. Du vil jobbe med reelle prosjekter for våre kunder, og du vil få et godt innblikk i hvordan det er å være konsulent hos oss. I tillegg vil du få opplæring innen generelle konsulentferdigheter og teknologirådgivning.

 

Viktige oppgaver

 

Som intern i vår teknologirådgivningsavdeling blir du del av et prosjektteam fra første stund, og du vil sammen med teamet få ansvar for å drive prosjektet mot en konkret leveranse gjennom de seks ukene internshipet varer.
 
Prosjektene vi tilbyr våre interns er nøye utvalgt for å gi studentene en utfordrende og lærerik tid hos oss. Noen eksempler på tidligere internship-prosjekter er:


• Analyse og optimalisering av parkeringsplasser for grønne biler i Oslo for NSB og Green Mobility
• Utvikling av sanntidsdashboard for punktlighetsovervåkning på T-banen
• Bruk av avanserte visualiseringsverktøy for å finne mønstre i kundeavgang for forsikringsselskap
• Innføring og trening av chatbot for håndtering av kundehenvendelser for forsikringsselskap
• Analyse av kundebestillinger og gjennomføring av kampanje for å øke bestillinger på nett for hotellkjede

 

Er du vår nye intern?

 

Du har sterke analytiske evner og akademiske resultater. Personligheten din er proaktiv og fremoverlent og du setter deg fort inn i nye problemstillinger. Du interesserer deg spesielt for teknologi og digital utvikling. Arbeidet ditt er strukturert og du har meget sterke kommunikasjonsevner. I tillegg er din skriftlige og muntlige fremstillingsevne på norsk og engelsk fremragende.

 

Søknadsfrist: søndag 23. september kl. 24:00.  

Førstegangsintervjuer gjennomføres i uke 39, og andregangsintervjuer i uke 40.

 

Ytterligere praktisk informasjon om søknadsprosessen finner du på EYs søkeportal når du søker på stillingen.

 

Skulle du ha noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Even Vinge på tlf 452 45 701 eller mail even.vinge@no.ey.com. For spørsmål om rekrutteringsprosessen, kan du ta kontakt med Kristin Aamold på telefon 24 00 24 00 eller mail rekruttering@no.ey.com.

 

Vi ser frem til å motta din søknad!