Stilling hos: PowerTech

PowerTech

Jobb med utviklingsmuligheter hos PowerTech

Frist: 17. juni 2018 23:59

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Drammen

Fagfelt: Elektroingeniør

Kontakt: teknologi@academicwork.no

Er du klar for å ta neste steg i karrieren? PowerTech er i stor vekst, og vi søker en ambisiøs sivilingeniør innen elektrofaget til å bli med på reisen videre!

INFORMASJON OM STILLINGEN

Vi i Powertech er ca. 60 personer, som over en lengre periode har fått muligheten til å arbeide med mange spennende prosjekter. 2018 blir et spennende år og vi søker etter flere nye kolleger som skal sørge for at vi er godt rustet til å fortsette å levere god kvalitet i våre leveranser.

Hos oss vil du bli en del av et miljø som er lettbeint: Vi tilpasser oss kunden og hos oss er det kort vei til beslutningene. Vi har god innsikt i markedet og hos oss vil du arbeide med engasjerte kolleger som alle drar i samme retning.

HVEM VIL PASSE HOS OSS?

Vi er først og fremst på jakt etter personer som vi kan stole på og som kan ta ansvar for de prosjekter og oppgaver de arbeider med. Du strekker deg langt for å komme i mål med dine oppgaver. Du bør også være litt ambisiøs – hos oss vil du kunne få ansvar og muligheter.

Vi tror kanskje du har følgende bakgrunn:

 • Du kan være nyutdannet eller erfaren sivilingeniør - for oss er det viktigste å finne rett kandidat
 • Du har gjerne fagbrev, helst gruppe L, men dette er ikke et krav
 • Du har gjerne noe erfaring fra elektro- eller byggebransjen, men dette er heller ikke et krav
 • Du behersker norsk flytende, både muntlig og skriftlig

HVORDAN VIL ARBEIDSDAGEN DIN SE UT HOS OSS?

Hverdagen består gjerne av at man er på byggeplass og brakka rundt klokken 07.00 og bidrar til progresjon gjennom hyppig og god dialog med anleggsleder, bas og andre involverte i prosjektet. Du vil jobbe med det meste av det en prosjektleder jobbe med: Saksbehandling, oppfølging, fremdriftsplan og samarbeid og ledelse.

HVOFOR OSS?

 • Hos oss vil du få lov til å arbeide med varierte prosjekter og hos oss vil du få muligheten til å utvikle deg

 • Vi vil tilby deg en god arbeidsplass som legger til rette for at du får en fleksibel arbeidshverdag

 • Vi vet at vår ansatte er nøkkelen til å levere gode prosjekter. Vi har konkurransedyktige betingelser med fordelaktig bonusordning

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Etter avtale
 • Stillingsprosent: 100 %
 • Lengde på oppdraget: Fast
 • Sted: Buskerud

Søknadsfrist: 17. juni

INFORMASJON OM BEDRIFTEN

PowerTech jobber med total elektroentrepriser for nybygg og rehab. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler på Eikhaugen rett utenfor Drammen. Vi har lang og bred erfaring fra elektrobransjen. PowerTech er og skal være et selskap som ansatte og eiere er stolte av, og som kundene foretrekker. Videre legger vi stor vekt på å ha medarbeidere som er flinke og som trives med å jobbe i et selskap hvor det legges vekt på at det skal være utfordrende og moro å arbeide.

PowerTech har en bedriftskultur som skal være preget av at vi er ambisiøse, fremoverlente og griper de muligheter som byr seg. Samtidig skal vi arbeide målrettet og legge stein på stein. Vi bidrar med innovative og gode løsninger til kundene. Vi skal være ubyråkratiske og smidige, og samarbeide effektivt med våre kunder.