Stilling hos:

RiksTV

KAN DU ANDROID OG VIL TA STEGET VIDERE?

Frist: 20. mai 2018 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo, Økern

Fagfelt: Systemutvikler

Brenner du for programmering og vil ta del i en spennende reise? Vi søker en Android-utvikler til RiksTV-laget.

INFORMASJON OM STILLINGEN

På vegne av vår samarbeidspartner RiksTV ser vi nå etter kandidater til å skape morgendagens TV-opplevelse, gjennom et viktig prosjekt for selskapet. Du vil gjennom rollen som utvikler jobbe med en rekke utfordrende problemstillinger på Android-plattformen, og bli del av et teknisk miljø som setter informasjonsdeling og teknisk kvalitet høyt. RiksTV er opptatt av å komme tett på kunden, og hele teamet jobber kontinuerlig med å forstå behovene i markedet, og lage produkter basert på dette.

Hos RiksTV får du en utfordrende og spennende hverdag i en bransje i enorm utvikling, med produkter som er synlige og en sentral del av folks hverdag. De holder til i moderne lokaler på Økern, med topp moderne møterom, takterrasse, treningsrom, bordtennisbord, shuffleboard – og en fantastisk kantine med egen kokk. RiksTV er en kompetansebedrift med gode utviklingsmuligheter, og vi har et ungt og godt sosialt miljø. Utover konkurransedyktige betingelser får du fleksible arbeidstider og fleksibel ferieavvikling.

ARBEIDSOPPGAVER

Du vil være en del av et tverrfaglig team som jobber etter smidige prinsipper og metoder. Her vil du ha en sentral rolle og arbeidsoppgavene vil omfatte blant annet:

 • Delta og bidra i planlegging, gjennomføring og evaluering av utviklingssprinter.
 • Arbeide tett med andre utviklingsteam i RiksTV.

VI SØKER DEG SOM

Vi ser etter deg som er nysgjerrig, selvgående og har gode samarbeidsevner. Vi tror den rette kandidaten brenner for å gjøre en god jobb og har en lidenskap for teknologi. Du trives i team og blir motivert av verdiskapende samarbeid på tvers av kompetanseområder. Ideelt sett har du noen form for erfaring som utvikler, men vi ser også etter deg som kan vise til konkrete prosjekter som er gjennomført gjennom utdanning. Videre ser vi etter deg som:

 • Har høyere utdanning innen IT, informatikk og lignende.
 • Har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner i engelsk eller et skandinavisk språk.
 • Kjennskap til en eller flere deler av Android-plattformen.
 • Har erfaring med Java.
 • Fordel med erfaring med Javascript, C#, Kotlin og .net
 • Kjennskap til Android Leanback
 • Det er positivt med erfaring, men ikke et krav. Dersom du har hatt jobber ved siden av studiene med ansvar, vært engasjert i studentforening eller på andre måter har vært involvert i lederskap, vil det kunne veie opp.

ANNEN INFORMASJON

 • Start: Etter avtale.
 • Sted: Oslo
 • Søknadsfrist: 20. mai

Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Søknadsfristen er kort, da det haster å fylle stillingen. Vi vil av denne grunn vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig.

Academic Work vil foreta rekrutteringsprosessen og vil etter ønske fra oppdragsgiver være din arbeidsgiver.

INFORMASJON OM BEDRIFTEN

RiksTV er Norges nest største distributør av TV-signaler og underholdningstjenester via internett, og har i dag ca 500.000 kunder. RiksTV tilbyr noen av de mest fleksible programpakkene i markedet som Favoritter og RiksPakken; EN pris, TV FIRE steder, og lanserte nylig underholdningsportalen Ekstra som gir tilgang til underholdning via Internett - rett på TV-en. RiksTV ble etablert i 2007, og eies av NRK, TV2 og Telenor. Vi er fortsatt i vekst, og søker nå etter flere flinke folk til vårt gründerpregede miljø. Se mer på www.rikstv.no.