Stilling hos:

JM Norge AS

TRAINEE

Frist: 15. februar 2018 23:59

Type: Traineeprogram

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: liss.heidi.heiberg@jm.no

Vår fremgang bygger på balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i.

Årets søknadsperiode er fra 8. januar til 15. februar. Søk her!

KORT OM TRAINEEPROGRAMMET

Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet.

Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer.

JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM.

HAR DU SPØRSMÅL?

Hvis du har spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: 
Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700