Stilling hos:

Inmeta AS

Vi søker nyutdannede utviklere

Frist: 15. mars 2018 23:59

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Trondheim

Fagfelt: IT konsulent

Kontakt: Øyvind Aarøe

Hvem er vi:

Inmeta er et norsk IT-konsulentselskap med kontor i Oslo, Trondheim og Hamar. Vi jobber med kunder i privat og offentlig sektor, og tilbyr et bredt spekter av tjenester. Trondheimskontoret tilbyr blant annet tjenester innen utvikling, "Machine Learning & AI" og Business Intelligence. I utviklingsavdelingen har vi høyt fokus på Microsoft sin utviklingsplattform, gjerne i samarbeid med andre teknologier som for eksempel Angular.

Kulturen vår er uformell og varm. Vi jobber gjerne i prosjekter under kundens ledelse, eller i ansvarsprosjekter hvor vi gjør jobben fra A til Å. Vårt mål er å skape forretningsverdi for våre kunder, ved å tilføre kunnskap, erfaring og kreativitet. I tillegg skal vi finne spennende prosjekter som passer deg.

Hvorfor jobbe hos oss:

Vi har et uformelt og godt sosialt miljø, svært gode betingelser, morsomme oppdrag, et inspirerende og godt sammensatt lag med høy kompetanse der fokus på faglig og personlig utvikling er i høysetet.

Hvem ser vi etter:

Vi ser etter personer som er entusiastisk til moderne informasjons- og kommunikasjonsteknologi som f.eks. C#, NET core, Angular, HTML5, JavaScript, WCF, Git, Entity Framework, Azure, SQL Server o.l.

Vi har lyst til å prate med deg!

Spørsmål kan rettes til: