Stilling hos:

Enin

Frontend- og backendutviklere søkes til AI og Finans-startup i Oslo

Frist: 28. februar 2018 23:59

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Utvikler

Kontakt: André C. Andersen

Enin utvikler AI-systemer for bank og finans. For tiden fokuserer vi på utvikling av vår løsning for risikoflagging og estimering av kredittrisiko. For dette bruker vi maskinlæring basert på regnskapstall kombinert med enorme mengder nyheter og annen åpen data. Dette gjør at vi kan bedre risikovurdere små og mellomstore bedrifter enn eksisterende løsninger. Resultatet fra modellene våre presenteres i webapplikasjoner, rapporter, og direkte som dataprodukt.

Vårt mål er å ta inn nye teknologier og metoder til en bransje der dette er ganske nytt. Vi sikter på å bli blant de fremste på bruk av maskinlæring og AI mot bank og finans, og har mål om å raskt vokse internasjonalt. I løpet av de neste årene skal vi vokse startupen til å bli en internasjonal aktør.  Hvis dette virker spennende, ønsker vi deg velkommen med på reisen.

Som ansatt hos oss vil du delta i et lite, tett samarbeidende team, hvor du vil få et bredt ansvarsområde. Hos oss jobber vi agilt, med stor mulighet for å kunne ta ansvar og vokse. Vi er hittil et lite team, så det er stor variasjon i arbeidsoppgavene. Om du er selvdreven og er god på å ta eget initiativ, så passer du nok inn hos oss. Etter hvert som teamet vokser videre vil det også være mulighet for deg å vokse i rollen din med mulighet for lederansvar og mer. Som del av kjernen i selskapet fremover vil du også bli tilbudt eierandeler som ansattfordel.

Utvikling hittil har vært gjort av grunderteamet, men vi er på jakt etter flere utviklere for å komme raskere ut i markedet, og for å fri opp tid til salgs- og forretningsprosesser. Vi er nå i gang med testing av systemet vårt sammen med en større bank, men det blir spennende tider framover, siden vi skal videre ut i markedet og det blir mye nytt som skal bygges.

Vi er på jakt etter både frontend- og backendutviklere. Du trenger ikke å ha erfaring med kunstig intelligens eller finans, da du vil få både en innføring i og tid satt av til å lære disse feltene. Vi har ingen absolutte krav til erfaring med spesifikke teknologier, men du bør ha overførbare ferdigheter.

Som backendutvikler vil du få ansvar for videreutvikling av kjernesystemene våre. Det er en fordel om du behersker SQL, Linux og Python. Vi bruker mye PostgreSQL, Ubuntu, og pandas/scikit-learn/tensorflow, men det er ingen forventing om at du har erfaring med disse.

Som frontendutvikler vil du få ansvar for videreutvikling av webapplikasjonene våre. Vi forventer du har god kontroll på HTML, CSS og JavaScript. Vi bruker Angular 2+ og TypeScript, med Python/Flask API som backend, men forventer ikke at du allerede har erfaring med disse.

Da vi er en startup så vil du også få arbeidserfaring med litt av hvert utenfor beskrivelsene over. Vi ønsker kandidater med høyere utdanning eller ekvivalent erfaring.

Vi er lokalisert på Aker Brygge hos Arkwright X, med tilgang på tilhørende events, kursing og varm lunsj.


Søknader behandles fortløpende, og oversendes team@enin.ai