Stilling hos:

Canon

Applikasjons- og løsningskonsulent

Frist: 28. februar 2018 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Trondheim, Oslo Syd

Fagfelt: IT

Kontakt: Leder for Professional Services, Tore Brathaug, tlf: 93 20 55 21.

ER DU KONSULENT MED TEKNISK IT-KOMPETANSE?

Er du nyutdannet og vil utvikle deg, eller har du noen års erfaring som konsulent, men kjenner at du ønsker nye utfordringer?

Da kan dette være en spennende mulighet for deg.

I Canon Business & Information Services (BIS) jobber vi med løsningssalg og implementering av SW-løsninger.Avansert dokumenthåndtering og datafangst med skanning og tolking er et av områdene. Vi leverer forretningskritiske løsninger og hjelper kunden med automatisering og digitalisering av tidligere manuelle og tidkrevende prosesser.

Vi trenger flere konsulenter for levering av våre løsninger innen avansert dokumenthåndtering- og digitalisering. Avdelingen vokser og vi får stadig flere og større kunder.

Våre konsulenter skal jobbe  med spennende og anerkjent teknologi innen dokumenthåndtering, enterprise content management og digitale innkjøp og betalingsløsninger. Vi ser etter deg som gjerne ønsker å jobbe med bredde, og som vil bli svært god i ett eller flere av disse områdene.

Har du noe erfaring som konsulent, og kjenner at du ønsker nye utfordringer?

Vi har prosjektene du kan lære mye av og hvor du kan utvikle dine konsultative egenskaper. Du vil få trening og utvikling som vil støtte deg i denne retningen.
Vi søker en konsulent som har et godt teknisk grunnlag. Du vil jobbe i prosjektteam med dyktige og erfarne løsningsarkitekter. Hos oss vil du raskt komme i direkte kontakt med kundene og få stort ansvar.
Du kan være den vi leter etter dersom du er proaktiv, løsningsorientert og elsker nye utfordringer. Du har sterkt eierskap til dine prosjekter og kunder, arbeider selvstendig og har et driv for egenutvikling. Du kommuniserer løpende med dine prosjektkollegaer og kunder.

 I din rolle vil du jobbe med:

• Konfigurering og programmering av endringer - teknisk implementering av standardløsninger
• Arbeide med søkemotorteknologi 
• Integrasjon med fagsystemer
• Design og utvikling av arbeidsflyt og datamodeller
• Støtte til løsningsarkitekter for å sikre gode løsninger for kunden 
• Utarbeidelse av løsningsbeskrivelser
• Gjennomføring av workshops med kunder
• Forstå og omforme kundens krav til tekniske spesifikasjoner

 Dine kvalifikasjoner:

• Du har gjerne noe erfaring som konsulent, men du kan også være nyutdannet
• Du har minimum bachelor innen IT
• Du kan programmere .NET og C#. Evt erfaring med andre språk
• Videre har du god norsk og engelsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hva får du i Canon:

Du får faglige utfordringer med store utviklings- og karrieremuligheter, spennende og  utfordrende arbeidsoppgaver. Vårt arbeidsmiljø preges av engasjerte, motiverte og dyktige medarbeidere hos en av Norges Beste Arbeidsplasser. Canon Norge har flere ganger blitt kåret til en av Norges Beste Arbeidsplasser i kåringen Great Place to Work. Sist nå i 2017 hvor vi ble kåret til en 7 plass.

Vi arbeider målrettet for å utvikle våre talenter, og vi tror at alle medarbeidere har et talent.

Du vil få gode og konkurransedyktige lønnsbetingelser, attraktive pensjonsordninger og helseforsikring, samt tilgang til firmahytter på fjellet, ved sjø og i varmere strøk. Arbeidstiden er fleksibel og vi er opptatt av balanse mellom jobb og privatliv.

Stillingen tilhører vår avdeling Business & Information Services Implementation og rapporterer til BIS Implementation Manager. Ditt arbeidssted vil være i Oslo på Holmlia, eller Trondheim, nærmere bestemt på Ranheim,  og du vil jobbe tett sammen med vårt dyktige salgsteam der på 12 medarbeidere inklusiv leder.

Søknad med CV kan lastes opp i vår rekrutteringsportal.

Bli kjent med Canon Norge her:
https://www.finn.no/job/employer/company/5