Stilling hos:

Junior Consulting

Konsulent i Junior Consulting

Frist: 16. februar 2018 23:59

Type: Deltidsjobb

Arbeidssted: Trondheim

Fagfelt: Konsulent og rådgivning

Kontakt: astrid.braenden@junuiorconsulting.no.

Vi tror studenter kan levere verdi til næringslivet som konsulenter før de er ferdigutdannet.

I Junior Consulting jobber studenter på prosjekter for små og mellomstore bedrifter fra hele Norge. Hvis du ønsker en pangstart på karrieren din, få mest mulig erfaring på kortest mulig tid og samtidig bli kjent med mange dyktige studenter fra flere linjer og klassetrinn så har du kommet til riktig sted.

Hva gjør du som konsulent i Junior Consulting?

Hos oss får du mulighet til å jobbe på reelle prosjekter for kunder i næringslivet. Vår hovedoppgave er å levere konsulenttjenester av høy kvalitet, samt selge inn nye oppdrag og utvide kundeporteføljen til selskapet. I Junior Consulting får du oppleve konsulenthverdagen på nært hold, samt skaffe deg en unik innsikt i hvordan bransjen arbeider. Dette inkluderer initiell kundekontakt, forhandlingsmøter, tilbudsprosesser, gjennomføring av oppdrag, leveranse, implementering og oppfølging.

Som strategi-konsulent i Junior Consulting får du mulighet til å jobbe med analyse og strategiske beslutninger i ulike sektorer. Digital strategi for en kunde i forsikringsbransjen,  markedsundersøkelse for en potensiell investering i utdanningssektoren, kartlegging av Nordens beste studieby og scenarioanalyse for en aktør i oljebransjen, er eksempler på prosjekter som viser det brede spennet av områder vi opererer innen. Strategiavdelingen er mangfoldig og vi har hatt konsulenter med bakgrunn fra petroleum, energi og miljø, indøk, marin, psykologi og økonomi.

Som tech-konsulent i Junior Consulting får du mulighet til å være med på varierte utviklingsprosjekter. Vi leverer alt fra mobilapplikasjoner og enkle nettsider til større backend-prosjekter. Vi krever ikke kompetanse med konkrete programmeringsspråk eller rammeverk, men vi ser helst at du har erfaring med minst ett webrammeverk.

Som design-konsulent i Junior Consulting får du anvende verktøyene du lærer gjennom studiet på reelle prosjekter ved å bl.a. utvikle konsepter og visuelle profiler, eller designe digitale løsninger. På denne måten vil du vokse i rollen som designer og rådgiver i tillegg til å utvide din portefølje.

En stilling i Junior Consulting er en deltidsjobb, og vi mener det er viktig at man får betalt for godt utført arbeid. Alle våre ansatte lønnes når de jobber på prosjekt.

Hvem ser vi etter?

Vi er stolte av vår faglige bredde, og kandidater fra alle relevante fagretninger oppfordres til å søke. Erfaring fra internships i etablerte konsulentselskaper er en fordel, men ikke et krav. Vi ser etter unik personlig kompetanse som kan tilføre oss og våre kunder verdi. Vi vektlegger at du

 • har sterke faglige resultater

 • har gode analytiske evner og er løsningsorientert

 • er komfortabel med omfattende kundekontakt

 • kan formulere deg godt skriftlig og muntlig

 • er initiativrik og har pågangsmot

 • har et ønske om å jobbe i et dynamisk miljø hvor din individuelle påvirkningskraft er stor

Spesifikt for strategi-konsulenter leter vi etter personer som:

 • brenner for å skape levedyktige forretningsmodeller for våre kunder

 • ønsker å lære mer om rollen som strategi-konsulent

Spesifikt for tech-konsulenter leter vi etter personer som:

 • brenner for programmering

 • har lyst å lære mer om hvordan det er å jobbe som utvikler

Spesifikt for design-konsulenter leter vi etter personer som

 • har en sterk portefølje som viser bredde

 • ønsker å utvikle innovative design og konsepter

Søknad med CV og karakterutskrifter (og eventuelt en portefølje for designere) leveres på www.jrc.no/sok innen 16. februar kl. 23:59. Intervjuer vil foregå fortløpende etter søknadsfristens utløp. Spørsmål om stillingene og rekruttering rettes til Astrid Brænden på telefon 481 34 047 eller per e-post astrid.braenden@junuiorconsulting.no.

Info om Junior Consulting

Junior Consulting er et konsulentselskap som består av studenter ved NTNU. Våre konsulenter tilbyr tjenester innen analyse, strategi og IT-utvikling til konkurransedyktige priser. Selskapets visjon er å være det naturlige valget for små og mellomstore bedrifter i Midt-Norge som trenger rådgiving innen de fagområdene universitetet dekker.

Vi ønsker å tilby den mest attraktive deltidsjobben for studenter ved NTNU, der dyktige kandidater kan bruke sin kompetanse til å løse problemer og skape verdi for våre kunder, samt vokse faglig. Vi fokuserer på intern kompetanseutvikling gjennom jevnlig kursing av våre ansatte, samt støtte fra våre alumnier i ledende, internasjonale konsulenthus.

Vårt selskap er i stadig utvikling, og fungerer som en ung oppstartsbedrift. Det gjør at de ansatte har stor påvirkningskraft på selskapet og deltar aktivt i viktige avgjørelser. I Junior Consulting er alle entreprenører og sørger for en bærekraftig utvikling av selskapet. Sammen jobber vi for å sikre posisjonen som Norges ledende studentkonsulenthus.