Stilling hos:

Accenture

Graduate 2018 - Vi søker nyutdannede Utviklere og Teknologikonsulenter

Frist: 21. januar 2018 23:59

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Teknologikonsulent

Kontakt: Accenture

Vi søker nyutdannede Utviklere og Teknologikonsulenter

Som nyutdannet hos Accenture blir du raskt involvert i noen av Norges mest spennende og meningsfylte IT prosjekter. Vi jobber bl.a. med foreldrepenger hos NAV, Kjernejournal for HelseNorge, Autosys hos Statens Vegvesen, Altinn, DNB og Telenor. Her leverer vi innovative løsninger og bruker de nyeste og mest avanserte teknologiene på markedet. 

Våre Utviklere jobber med Java, Frontend, DevOps, kunstig intelligens, teknisk arkitektur, smidig prosjektutvikling, gamification og mye mer. 

Teknologikonsulentene våre er med å skaper det gode bindeleddet mellom teknologi og forretning. De hjelper kundene med å realisere forretningens visjoner, transformere organisasjonen og bli distruptive markedsaktører ved å utnytte digitale trender. Dette området er stort og sammensatt, hvor konsulenter med forretningsbakgrunn og teknologer med ulik spesialkompetanse går sammen for å lage nye løsninger.

Til våre eksisterende og nye prosjekter trenger vi flere mennesker og vi er ikke redd for å involvere nyutdannede i de mest spennende og utfordrende prosjektene. Allerede fra start vil du få en bratt læringskurve, ha varierte arbeidsoppgaver og se resultatet av hva du bidrar til.

Det å være en Graduate i Accenture er en pakke for deg ditt første år. Du blir fast ansatt fra dag én, og vil i løpet av året være igjennom et introduksjonsprogram og flere faglige og sosiale samlinger både i Norge og utlandet. I tillegg, legges det et stort fokus på kursing og videreutvikling, slik at du kan tilegne deg den kunnskapen du ønsker og trenger for å vokse i din karriere. Du vil også få en karriereveileder som vil kunne gi deg støtte og gode råd på veien.

Vi ser etter deg som er; nyutdannet i 2018, engasjert, en lagspiller og har stor interesse for teknologi. Våre utviklere og teknologikonsulenter har variert bakgrunn. Mange har studert teknologistudier som datateknikk, kybernetikk, teknologiledelse, informasjonsteknologi, industriell økonomi, nanoteknologi eller informasjonssystemer, med en fordypning innen, AI, fysikk, matematikk, ERP og CRM. Mens andre er siviløkonomer og sivilingeniører. 

Har du en annen bakgrunn men syntes krysningen mellom teknologi er forretning er spennende, vil vi høre fra deg! Vår teknologiavdeling utgjør 40 % av selskapet og er et sammensatt område bestående av mennesker fra ulike studieretninger.

I et hav av Graduate-stillinger, hvorfor Accenture?

 • Hos oss vil du jobbe i team med utviklere, bransjeeksperter, strategiske hoder og kreative sjeler, alle på tvers av rolle og avdeling. Dette vil gi deg en helt unik læringsplattform og et viktig springbrett i karrieren.
 • Du vil oppleve å få mye ansvar og variasjon av arbeidsoppgaver hos store kunder.
 • Du får være en del av et stort fagmiljø både i Norge og globalt, og er av de første som får teste og prøve ny teknologi. 
 • Fleksible arbeidstider lar deg balansere arbeid og hobby.
 • Accenture verdsetter mangfold og tror på at et team med en variert bakgrunn vil gi de beste resultatene. Derfor har vi et eget team som kontinuerlig jobber for å skape et inkluderende arbeidsmiljø, og som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen.
 • Du kan delta i vårt Millenial Mentorprogram og være mentor for en av våre toppledere. Dette inviterer deg til å påvirke ledelseskulturen i Accenture.  
 • Vi engasjerer oss i samfunnet fordi vi ønsker å øke teknologiinteressen i hele Norge (Hour of Code, GirlTech fest, Oda-Nettverk, for å nevne noen). Accenture vant ODA-prisen Organisasjon i 2016 for vår satsning på kvinner internt i bedriften ved å synliggjøre kvinnelige rollemodeller med stort fokus på å sikre at kvinner får gode roller og ansvar å vokse i.

Vi kan tilby deg:

 • Bidrag til medlemskap i SATS Elixia
 • Valgfri smarttelefon og dekning av bredbåndsabonnement 
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Åtte flotte bedriftshytter til lån i Hemsedal 
 • Mye moro sosialt: Accenture-fest, Fredagspub, vintertur til Norefjell
 • Over 20 forskjellige idrettsklubber og sosiale aktiviteter (eks: langrenn, e-sport, tennis, fotball, koding, sjakk, foto og mange fler). 

Send oss din søknad i dag! Vi kaller inn til casedager og vil gi tilbud om fast stilling fortløpende. Åpne plasser vil dermed kunne fylles opp før søknadsfristens utløp og vi oppfordrer deg derfor til å søke så tidlig som mulig. Registreringen tar bare 5 minutter, husk å legge ved et søknadsbrev, CV og alle vitnemål f.o.m. videregående skole og frem til idag.

Søknadsfrist 21. januar – løpende vurdering. 

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer en rekke tjenester og løsninger innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi, sikkerhet og outsourcing. Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise, jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter. Med over 425,000 ansatte og kunder i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag. For mer informasjon. Besøk oss på http://www.accenture.no

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!