Stilling hos:

Pearl Consulting AS

Bli trainee i Pearl Academy

Frist: 31. januar 2018 23:59

Type: Traineeprogram

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Konsulent og rådgivning

Kontakt: therese.mellegaard@pearlconsulting.no

Vi trenger flere dyktige medarbeidere og derfor har vi vårt traineeprogram: Pearl Academy. Vi ønsker deg som er nyutdannet fordi du tenker annerledes, har gjerne en annen teknologisk bakgrunn og er like sulten på kunnskap som det vi er.

Hva jobber vi med?
Har du handlet mat eller legemidler på nett? Hva med sportsutstyr og elektronikk? Klikk&Hent din nye bok? Eller kanskje du får bonus når du handler dagligvarer? Da har du sikkert vært borte i noen av løsningene som er levert fra oss i Pearl. Vi er en av Norges ledende leverandører av SAP og Hybris, og vår tjeneste- og løsningsportefølje dekker SAP, Hybris, Amazon, SAP S/4 HANA og andre database- og søketeknologier. Tjenestene leveres av over 100 konsulenter med ulik erfaring og kompetanseprofil. Vi leverer noen av markedets aller mest spennende prosjekter, samt forvaltning, drift og videreutvikling. 

Kundene våre setter stor pris på menneskene i Pearl fordi vi elsker jobben vår, vi tar ansvar og er opptatt av at våre kunder lykkes. I tillegg til å ha et faglig sterkt miljø er også det sosiale svært viktig for oss. Vi har det gøy på jobben!


Vi ser etter trainees som:

  • har minimum Bachelor innen teknologi, business, økonomi eller management.
  • er sulten på kunnskap og villig til å gi det ekstra som skal til for å lykkes.
  • trives med å jobbe tett med andre mennesker.
  • brenner for et av følgende fagområder: Logistikk, Salg/netthandel, programmering eller applikasjonsforvaltning.

Du trenger ikke å ha kunnskap om SAP eller Hybris for å bli trainee hos oss. Det viktigste er at du brenner for å skape leveranser og resultater, tror du vil trives med variasjonen som følger konsulentyrket, og har de riktige egenskapene for å lykkes som konsulent.


Hvorfor skal du være trainee hos oss?
Pearl Consulting leverer i et marked som er midt i et skifte til en multikanal-strategi. Handelsbransjen er innovativ og opptatt av å kapre kundene i alle kanaler. Som trainee hos oss er du med på denne innovasjonen hos både nye og eksisterende kunder av Pearl. Det gir deg både fagkunnskap og bransjekunnskap på det siste som skjer i markedet.


Hva går vårt traineeprogram ut på?
Vårt halvårige traineeprogram starter i august. Du vil bygge relevant kunnskap innenfor et spesifikk fagområde innen programvaren SAP eller Hybris, hvor vi tilbyr sertifisering innenfor ett eller flere områder. Etter hvert som du bygger kunnskap vil vi gi deg utfordrende oppgaver. Når vi ser du tar ansvar og leverer, får du mer ansvar og mer komplekse utfordringer. 

Du får en mentor som har samme fagkunnskap som du selv skal bygge. Mentoren følger deg gjennom hele programmet med ulikt nivå av oppfølging ut fra dine behov. 

Du vil alltid jobbe mot våre kunder som er utsatt for tøff konkurranse hver eneste dag, enten alene eller i team med andre Pearl-konsulenter. Kravet vårt er en eller flere SAP-godkjente sertifiseringer per deltaker. I tillegg må du vise at du har de rette egenskapene og holdningen for å bli en god Pearl-konsulent.

Om arbeidsgiveren

Pearl er et nordisk markedsledende konsulentselskap med hovedfokus på tjenester og produkter innen SAP og Hybris Commerce. Vi er også partner av Amazon Web Services, og en rekke av Nordens ledende datasenter-leverandører. Hos oss jobber alt fra unge talenter til markedets beste eksperter, utviklere og systemarkitekter.