Stilling hos:

Elfo AS

ERP-KONSULENT

Frist: 30. desember 2017 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Applikasjon/ERP konsulent

Kontakt: Elfo AS

Er du på utkikk etter en jobb der du vil få lære mye og ha store utviklingsmuligheter? Har du utdanning innen økonomi og/eller IT? Da kan dette være muligheten du leter etter!

INFORMASJON OM STILLINGEN

I samarbeid med vår kunde Elfo søker vi to ERP-konsulenter. I denne rollen vil du jobbe i skjæringspunktet mellom IT og økonomi, og vi ser derfor etter:

 • En økonomiprofil, med stor interesse og forståelse for IT
 • En IT-profil med interesse for økonomi

Felles for de to rollene er at vi ser etter deg som har god forretningsforståelse og gode kommunikasjonsevner. I dag leverer ERP-avdelingen systemer til handelsnæringen og Vision-avdelingen leverer integrasjoner med andre ERP-systemer. Riktige verktøy gjør at butikkansatte, butikksjefer, kjeder, logistikk og regnskap får nyttige verktøy tilpasset deres behov og arbeidshverdag. Produktene de leverer reduserer tidsforbruk og øker kvaliteten på informasjonen.

Du vil bli del av et konsulent-team, med kollegaer med lang fartstid innen faget. Den første perioden vil du være med de andre konsulentene på oppdrag, for å bli kjent med de ulike prosessene, fra oppstart til vedlikehold. Som konsulent vil du i stor grad være ute hos kunder som primært holder til i Oslo-området. Elfo har sitt hovedkontor på Hagan i Nittedal, men de har også en avdeling på Barcode i Oslo, hvor du som konsulent kan ha ditt arbeidssted.

ARBEIDSOPPGAVER

 • Rådgivning mot nye og eksisterende kunder
 • Faglig støtte ved salg mot nye kunder
 • Utforme og implementere nye løsninger
 • Bygge gode relasjoner mot kunder, samt interne og eksterne samarbeidspartnere
 • Oppgaver tilknyttet support
 • For kandidater med teknisk interesse vil arbeid i Microsoft-stacken C# .net være sentralt

VI SØKER DEG SOM

 • Har høyere utdanning på masternivå, fortrinnsvis innen økonomi og/eller teknologi
 • Har forståelse og interesse for mulighetene ERP-systemer gir

Vi ser etter en serviceinnstilt person med relevant høyere utdannelse. Du må like konsulentrollen og forstå viktigheten av det tverrfaglige samspillet mellom IT og forretning. Du har stå-på-vilje og liker å jobbe i et hektisk miljø hvor mulighetene for innflytelse er store.

Videre er det viktig at du har fokus på kvalitet i det arbeidet du utfører, og at du jobber strukturert og metodisk. Det vil være en stor fordel om du har erfaring med ERP-systemer og spesielt Microsoft Dynamics NAV. Erfaring fra butikk- og servicenæringen vil være en fordel.

Kjenner du deg selv igjen i denne annonsen? Kan du huke av for rett personlighet og kompetanse? Da ser vi frem til å høre fra deg!

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Så fort som mulig
 • Sted: Oslo

Søknadsfrist: 6. desember

Søk på stillingen via:  https://www.academicwork.no/annonse/elfo-sker-to-talenter-til-selvstendig-rolle-som-erp-konsulent/14997776. Søknadsfristen er kort, da det haster å fylle stillingen. Vi vil av denne grunn vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig.

INFORMASJON OM BEDRIFTEN

Elfo er totalleverandør av styringssystemer til handelen, rettet mot butikkdrift og ERP. Deres visjon er enkel: «Vi skal effektivisere hverdagen» - en visjon som forutsetter fornyelse og innovasjon. Ny teknologi som bidrar til en mer effektiv hverdag er essensielt for å lykkes. Butikksystemene utvikles av Elfo for de butikkansatte, mens ERP-systemene utvikles av Microsoft og tilrettelegges kundenes behov av Elfo.