DNV GL

Bedriftpresentasjoner

Teknologiporten arrangerer hvert år mange bedriftspresentasjoner for NTNU-studenter.‌

Trykk for å se bedriftspresentasjonene våre!

ALLE ARRANGEMENTER

23
Okt

Presentasjonssted: KJL2
Spisested: Frokost og kaffe
Til påmelding

Kickstart mandagsmorgenen med et inspirerende og motiverende frokostforedrag med toppidrettsutøver Kjetil Andre Aamodt. Den fire ganger olympiske mesteren vil snakke om prestasjonskultur, team og ledelse. For å gjøre det ekstra hyggelig og for å hjelpe studentene med å komme seg opp på morningen vil Sopra Steria servere frokost og kaffe. Stå opp og ta frokosten med Sopra Steria!
 

Møt opp 15 minutter før. Dørene stenger 09:15

Hvor: KJL2, Kjel-bygget

Når: 09:15–10:15

Servering: Frokost og kaffe


*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

 


Presentasjonssted: EL6
Spisested: Baguetter
Til påmelding

Sopra Steria inviterer til teambuilding-session, hvor samarbeid og effektivitet vil stå i fokus. Lagene vil få utdelt forskjellige oppgaver hvor det må samarbeides for å komme frem til kreative løsninger. Påmeldingen vil være individuell, men ta gjerne med flere i vennegjengen for å forme deres lag. Det vil bli mulighet for å vinne mange flotte premier, som blant annet Bose Headphones og billetter til Astrid S utsolgte konsert i Storsalen.

Når oppgavene er løst og premiene utdelt, bærer det videre til Trønderfest på Samfundet der det blir både fest og skinnvest. Alle påmeldte vil ha gratis inngang her, og kan feste videre på Samfundet etter kl. 21:00.

OBS! Alle som melder seg på Team up med Sopra Steria vil automatisk bli påmeldt Trønderfest i Strossa senere på kvelden.

Om du kun ønsker å være med på teambuildingen, og ikke ønsker å være med på Trønderfesten må du sende en mail til annvortn@uka.no.

 

Møt opp 15 minutter før. Dørene stenger 14:15

Hvor: EL6, EL-bygget

Når: 14:15–15:30

 

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til


Presentasjonssted: Strossa, Samfundet
Spisested: SOT
Til påmelding

Klokken kl. 19:00 kjører Sopra Steria igang Trønderfest i Strossa, med 80 studenter og 20 bedriftsrepresentanter. Møt opp med ditt beste trønderkostyme, for her vil det bli fest i ekte trønderstil med skinnvest, bart og øl. Det vil bli servering av burger og mulighet for å synge trønderske slagere på karaoke utover kvelden. Etter kl. 21:00 vil festen fortsette videre på Samfundet, hvor alle deltakere på kveldsarrangementet har gratis inngang.

 

OBS: Er du påmeldt på Teambuilding med Sopra Steria, er du automatisk påmeldt til dette arrangementet, og trenger IKKE å melde deg Trønderfesten

Hvor: Strossa, Samfundet
Når: 19:00–21:00
 

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

23. oktober presenterer UKA stolt Sopra Steria som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen:

 • 09.15 – 10.15: Frokostforedrag med toppidrettsutøver og olympisk mester Kjetil Andre Aamodt [EL6]
 • 10.00 – 14.30: Stands [Realfagsbygget, EL-bygget, Sentralbygget]
 • 14.15 – 15.30: Teambuilding med Sopra Steria, med påfølgende premieutdeling [EL6]
 • 19.00 – 21.00: Sopra Sterias Trønderfest i Strossa


Sopra Steria er Dagens bedrift mandag 23.oktober. Her får man mulighet til å bli bedre kjent med selskapet, og få et innblikk i hvordan det er å jobbe hos dem. Dagen begynner med et frokostforedrag holdt av Kjetil Andre Aamodt! Den olympiske mesteren vil snakke om prestasjonskultur, team og ledelse i EL6, hvor det også vil bli servert mat og kaffe. Videre vil Sopra Sterias medarbeidere være plassert på stands på Stripa, Realfagsbygget og EL-bygget, hvor det blant annet vil være HoloLens. I tillegg vil det være mulighet for å prøve Sopra Sterias helt egne luftballong foran Hovedbygget. På ettermiddagen vil det være en teambuilding med Sopra Steria i EL6, med en påfølgende premieutdeling. Videre kjøres det i gang Trønderfest i Strossa, med karaoke, god mat og drikke. Etter kl. 21:00 fortsetter festen videre på Samfundet, hvor alle deltakere på kveldsarrangementet har gratis inngang på huset.

Påmelding:
Frokostforedrag: HER
Teambuilding + Trønderfest: HER
Trønderfest: HER

Om bedriften:

Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT, økonomi og design, som er skarp i hodet, engasjert og sosial!

Er du interessert i å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning? Brenner du for å jobbe med innovative teknologier, som blant annet HoloLens, Internet of Things, robotics eller design thinking?

Sjekk ut mulighetene i Sopra Steria, som i 2017 ble kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work. Sopra Steria er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, utvikling, design og forvaltning.

24
Okt

50 representanter fra norsk næringsliv kommer til UKAdemiet - kommer du?

Tirsdag 24. oktober arrangeres UKAdemiet, en casekonkurranse utenom det vanlige. La hjernecellene jobbe, når du og et begrenset antall andre studenter, konkurrerer om løse caser laget i samarbeid med flere store bedrifter i norsk næringsliv. Gjennom en hel dag med utfordrende caser og spennende foredrag vil du utvikle deg innenfor et uhyre viktig tema og komme tett på potensielle arbeidsgivere. Hvis du er heldig er det kanskje du som stikker av med noen flotte premier.

Årets tema er krisehåndtering, og fokuset gjennom dagen vil være på samarbeid, på utveksling av kunnskap og erfaringer samt på å knytte et sterkere bånd mellom studenter og næringsliv. UKAdemiet er en unik mulighet til å stifte nye bekjentskap og møte representanter fra mange ulike bedrifter.

Arrangementet er gratis og åpent for alle studenter. Det er 100 plasser, og studenter som er motiverte vil bli plukket ut gjennom en enkel søknadsprosess. Skriv et par setninger om hvorfor DU ønsker å delta på UKAdemiet. 

Program for dagen:

08:15 - 08:50 : Dørene åpnes og du blir mottatt av årets konferansier Dag Wessel-Berg

08:50 - 09.20: Motivasjonsforedrag med Øistein Johannessen

09:20 - 11.45: Case runde 1

10.45 - 11.45: Fire spennende foredrag i PechaKucha stil

11.45 - 12.20: Lunsj og underholdning

12:20 - 15.00: Case 2 + Case 3

15.00 - 15:30: Avslutning og premieutdeling

15:30 -17:00: Mingling i Edgar

Se facebook for mer informasjon om UKAdemiet: https://www.facebook.com/events/1077987769015120/.

Om bedriften:

UKAdemiet er et faglig arrangement som har den hensikt å bringe
studenter og næringsliv sammen på en unik måte. UKAdemiet
strekker seg over en hel dag, hvor studenter og representanter fra flere
næringslivsaktører jobber sammen i team for å løse caseoppgaver.
Mellom casene vil det holdes inspirerende foredrag. UKAdemiet går
utover den ordinære bedriftspresentasjonen ved å tilby studenter en
mulighet til å komme enda tettere på bedriftene, knytte kontakter
og vise seg fram for potensielle arbeidsgivere. Gjennom dagen vil
studenter og næringslivsrepresentanter utveksle kunnskap og
ideer, samt hente motivasjon og erfaring til videre studier og arbeid.

24
Okt

24. oktober presenterer UKA stolt Statsbygg som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

 • 09:00-15:00: Servering av ferske boller og kaffe på stand på Stripa og ved Realfagskantinen. Bli med på konkurranser med 3D-printer
   
 • 12:00-13:00: Karriererettet presentasjon i Kjl5. Administrerende direktør og byggherredirektør forteller om hva de ser etter hos nyutdannede og studenter.
   
 • 13:00-14:30 Uformell lunsj med tapas og mingling i Kjelkantinen.
   

Dette blir en karriererettet dag med mål om å gi deltakerne en fordel i søknadsbunken for å få jobb!

Kom innom stand og ta en prat om jobb i Statsbygg over en kopp kaffe. Få info om et av Norges mest spennende Summer Internship program, og hjelp til å søke på deres stillinger. Delta på  konkurranser med flotte premier.

Bli med på presentasjonen og få fem gode grunner til å søke Summer Internship 2018, og bli tatt gjennom en typisk arbeidsdag i Statsbygg. Administrerende direktør og byggherredirektør forteller deg hva de ser etter hos nyutdannede og hvorfor Statsbygg er et godt sted å starte karrieren. Det blir film og Kahoot med premier!

Til lunsj vil det bli mingling til deilig tapas, og du vil få eksklusive tips til hvordan akkurat du kan bli en av 30 Summer Interns!

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

Om bedriften:

Statsbygg vi jobber med byggeprosjekter og forvaltning av eiendom. Vår hovedoppgave er å utvikle kostnadseffektive, funksjonelle bygg og eiendommer til statlige virksomheter. Miljø, universell utforming og arkitektonisk kvalitet står sentralt. Porteføljen består av regjeringsbygg, høgskoler, fengsler, museer, kongelige eiendommer og ambassader. Som byggherre har vi ansvar for å planlegge, kvalitetssikre, budsjettere og styre byggeprosjekter.

Statsbygg har hvert år et Summer Internship-program hvor vi ansetter rundt 30 studenter. Programmet går over åtte uker, inkludert to uker ferie i juli. Alle får egne faddere, og konkrete og relevante arbeidsoppgaver. Det er et helhetlig program som inkluderer faglige fellessamlinger, kurs, befaringer på byggeplass og eiendommer. Internsene inviteres også til mange hyggelige sosiale arrangementer.

Vi ansetter vi studenter fra et vidt spekter av studiesteder og retninger. Dette er noe av det som gjør Statsbygg Summer Internship så unikt.


For mer informasjon se www.statsbygginterns.com eller www.statsbygg.no

25
Okt

Presentasjonssted: KJL1
Spisested: Boller fra Rosenborg Bakeri
Til påmelding

Schibsted, et av Norges største teknologiselskap, inviterer til en inspirerende bedriftspresentasjon!

Schibsted ønsker å komme i kontakt med motiverte og engasjerte studenter, og presentasjonen vil blant annet gi en innblikk i hvordan det er å være trainee i deres managementprogram. Dette er et toårig program for nyutdannede hvor en får prøve seg i 4 forskjellige jobber i løpet av perioden.

Mot slutten av presentasjonen vil det holdes en konkurranse hvor du kan være den heldige vinneren av en Macbook. Her vil det lønne seg å lese seg litt opp på Schibsted, samfunn, teknologi-trender og -marked.

Møt opp 15 minutter før. Dørene stenger 14:15

Hvor: KJL1, Kjelbygget

Når: 14:15–15:15

 

 


Presentasjonssted: Edgar
Spisested: SuperHeroBurger
Til påmelding

Martin Garrix vors med Schibsted!

Schibsted inviterer til Martin Garrix-vors på Edgar. Her blir det et uhøytidelig opplegg sammen med representanter fra Schibsted, mat fra SuperHero Burger og noe godt i glasset. Her ønsker Schibsted sine representanter å komme i kontakt med potensielle arbeidstakere.

Videre settes kursen mot Dødens Dal, for konsert med det som kanskje er UKA-17 sin mest attraktive artist, nemlig Martin Garrix. Schibsted har 24 billetter til konserten som de skal dele med dere, her trenger du altså ikke å ha kjøpt billett!

20 av studentene som får delta på arrangementet velges på bakgrunn av motivasjonsbrev, de resterende 4 vil bli plukket ut av Schibsted sine representanter på stand.

Om søknaden:
Skriv ca. 2-6 setninger om hvorfor du ønsker å være med Schibsted på uformell middag og Martin Garrix-konsert 25. oktober. Deretter, skriv ca. 4-10 setning om hvordan du tror at teknologi kommer til å forandre samfunnet vårt til det bedre. Det kan være lite, stort, spesifikt eller bredt - helt opp til deg!

FRIST SØKNAD ER 23:59 ONSDAG 4.OKTOBER.
 

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

 

 

25. oktober presenterer UKA stolt Schibsted som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen:

 • 10.00 - 14.00: Stands [Realfagsbygget, EL-bygget, Sentralbygget]
 • 14.15 - 15.00: Bedriftspresentasjon og MacBook-konkurranse [KJL1]
 • 17.00 - 20.00: Uformell middag og Martin Garrix-vors i Edgar
 • 20.00 - 23:00: Martin Garrix konsert i Dødens Dal

Schibsted er Dagens Bedrift onsdag 25.oktober. I løpet av denne dagen vil deres medarbeidere være plassert på flere stands, hvor man kan bli bedre kjent med bedriften og få et innblikk i hvordan det er å jobbe hos Schibsted. Etter dette er det bedriftspresentasjon og konkurranse i KJL1, der man kan være den heldige vinneren av en MacBook. På ettermiddagen inviterer Schibsted til Martin Garrix-vors i Edgar. Her blir det et uhøytidelig opplegg sammen med representanter fra Schibsted, mat fra SuperHero Burger og noe godt i glasset. Videre settes kursen mot Dødens Dal for konsert med det som kanskje er UKA-17 sin mest attraktive artist, nemlig Martin Garrix.

Påmelding:
Bedriftspresentasjon: HER
Vors i Edgar og konsert i Dødens Dal: HER

Om bedriften:

Det som startet som et lite norsk forlag, etablert av Christian Schibsted i 1839, er blitt et globalt konsern med bredt nedslagsfelt.

Noen av våre største merkevarer i Norge er FINN.no, Aftenposten, VG, E24 og Mittanbud.no. Schibsted har også en dristig strategi for å bli en global leder innen rubrikkannonser, vekst og mediehus - og vi har i dag 7 300 ansatte i 22 land. Schibsted sine produkter når 200 millioner mennesker daglig.

Vår bransje gjennomgår store endringer og for å bygge fremtidens digitale hverdag har Schibsted Product and Technology som mål å utvikle innovative produkter og tjenester til nytte for folk flest. Vi skal levere de beste skreddersydde løsningene slik at vi er godt rustet for videre vekst.

For å øke vår innovasjonsevne og gjøre oss tilpasningsdyktige for stadig endrede behov, ønsker vi å rekruttere de aller beste talentene. Som nyansatt i Schibsted vil du få unike muligheter til å være med å påvirke folks hverdag gjennom teknologi. Enten det er ved å personalisere forsiden til VG eller sørge for at det går knirkefritt å selge en gammel sykkel gjennom FINN.no.

Det er en glede å være med å gjøre UKA-17 til en uforglemmelig begivenhet! Vi ønsker alle NTNU-studenter en fantastisk festival og håper å se dere når vi kommer på besøk som dagens bedrift 25. Oktober.

26
Okt

26. oktober presenterer UKA stolt DNB som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

 • 09.00-15.00: Vil du høre hvordan du kan søke på Graduate-programmet vårt? Eller hvordan det er å jobbe med IT i DNB? Eller er du kanskje bare kaffetørst? Stikk innom oss på Stripa uansett.

 • 15.30-16.30: DNB inviterer til techspiel. Interaktive lyntaler med varierte temaer som omhandler blant annet DNBs fremtid, Greenhouse Arcitecture og Digital Challenge.

 • 17.00-20.00: Sushi, burger og mingling på Cowsea.

Kickstart torsdagskvelden med DNBs techspiel. Dette blir et uformelt og intimt arrangement med korte lyntaler, diskusjoner og mingling. På kvelden går turen videre med busser til Cowsea, hvor det blir servert rikelig med mat og drikke i en avslappet atmosfære. Dagen vil gi deg gode muligheter til å bli bedre kjent med DNB, gjerne med en øl i hånden. DNB kommer, kommer du?

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

Om bedriften:

Vi står i front når det gjelder å utvikle DNB, oss selv og bransjen. Det skal mot og vilje til å utfordre det eksisterende og sikre at muligheter blir til virkelighet.

Det skaper et miljø der endring og utvikling er drivkraften. Vi vet hva vi skal være gode på og hva vi trenger for å bli enda bedre. Derfor velger vi å samarbeide med de beste leverandørene og universitetene.

Alt dreier seg om å kunne levere de mest framtidsrettede tjenestene og produktene til kundene våre. Utvikling er viktig og vi er nå over 800 IT-kollegaer som griper fatt i nye utfordringer og muligheter. Dette med en slagkraft som gir resultater. Vi er IT-arkitekter, utviklere, forretningsanalytikere, prosjektledere og testledere. Sammen utgjør vi IT-styrken i DNB.

Er du vår nye kollega?

26
Okt

Om Energidagen:

På Energidagen 2017 vil studenter, fagmiljø og næringsliv møtes for å utveksle erfaring, kunnskap og inspirasjon. Dagen vil bestå av stands, konkurranser og spennende foredrag. Dette er en god mulighet til å bli kjent med fremtidige arbeidsgivere og bygge nettverk. I år går Energidagen av stabelen 26. oktober med stands fra kl. 10:00.

 

I år har vi fått flere flinke folk til å komme og holde foredrag om relevante tema innen Energi. Vi håper å se flest mulig! Man kan også møte opp uten påmelding, men har da ikke rett på lunsj. Det vil trekkes premier etter hvert foredrag for de som har møtt opp.

 

Foredrag om digitalisering av nett, kl. 10:10-11:00 EL 5.

Digitalisering er det mest aktuelle temaet innenfor elkraft og smarte nett, og innebærer også spennende temaer som  "tingenes internett" (Internet of Things/IoT) og kunstig intelligens. Gøril Forbord fra TrønderEnergi vil åpne foredraget. Eltek vil snakke om distribuert energilagring og Gerd Kjølle fra SINTEF Energi vil snakke om CINELDI, som er senter for smart energidistribusjon. Dette foredraget passer for alle med interesse innen fremtidens nett, nysgjerrige på siste nytt i utviklingen eller som vil lære mer om hvilke type jobber en kan få innen elkraftbransjen.


 

Foredrag om Grønn transport, kl. 11:10-12:00  EL5

Hvordan kan norsk infrastruktur bli grønn? Vil elbiler eller hydrogenbiler være mest bærekraftig? Vi har fått inn pionerer på bruk av hydrogen og elektrisitet i transportsektoren til å snakke om hvorfor akkurat de har valgt riktig retning. Asko vil snakke om deres omlegging til hydrogen i tungtransporten og Siemens om elektrifisering av sjøtrafikk. Til slutt vil Trondheim kommune snakke om deres satsingsprosjekt: Green Highway. Foredraget blir en god arena til å kunne stille spørsmål og diskutere hvilke retning som vil vinne fram som mest bærekraftige løsning i transportsektoren.

 

Lunsj og besøk hos utstillere, 12:00-13:00

 

Foredrag om Industri 4.0, 13:00-14:00 EL1

Industri 4.0 er en utvikling innenfor industriell produksjon som kommer raskt og med eksponentiell effekt. Norge bør handle nå for å utnytte mulighetene og sikre konkurransekraft internasjonalt. ABB og Hydro er aktører og drivere for industri 4.0, og vil på dette foredraget forklare konseptet og hvilke muligheter som ligger i denne utviklingen. Foredraget passer særlig for de med interesse innenfor industri, digitalisering og som er nysgjerrige på hvordan Norge kan opprettholde en lønnsom industri i tiden framover.

Energidagen arrangeres i regi av Energikontakten

Om bedriften:

Energidagen er EnergiKontaktens viktigste samlende arena for samspillet mellom energisektoren og Energi- og miljøstudiet ved NTNU. På Energidagen vil studenter, fagmiljø og næringsliv møtes for å utveksle erfaring, kunnskap og inspirasjon. Bedrifter vil ha mulighet til å profilere seg, samt delta på spennende foredrag og møte høyt motiverte og ambisiøse studenter.

26
Okt

Har du lyst til å møte bedrifter fra Norges framtidsnæring?

HAV har blitt arrangert hvert år siden 2013 og gir hvert år 70 studenter muligheten til å møte bedrifter i, og i tilknytning til, havbruksnæringen.

Arrangementet har medført både masteroppgavesamarbeid og jobbtilbud for noen av de tidligere deltakerne og flere av bedriftene har vært med siden starten.

HAV arrangeres av en av verdens største havbruksklynger, NCE Aquatech Cluster, som har over 100 partnerbedrifter. Klyngens administrasjon sitter her i Trondheim, men klyngen arbeider globalt for utvikling av teknologi for bærekraftig matproduksjon i havet.

På HAV 2017 får du mulighet til å møte 6 bedrifter fra havbruksnæringen, som alle er interessert i nyansettelser og kanskje et samarbeid om din framtidige masteroppgave.

Opplegget varer til ca. 21.00, og det vil bli servert snacks underveis og sushi til mat.

 

Bedrifter som deltar:

 • AKVA group
 • Aqualine
 • SINTEF Fiskeri og havbruk
 • Skretting
 • Aquagen (TBC)
 • Marine Harvest (TBC)

27
Okt

27. oktober presenterer UKA stolt Holte Consulting som Dagens Bedrift.

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift, i samarbeid med UKA, tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?
 

Program for dagen

09:00-14:00 - Besøk oss på stand på Stripa for å slå av en prat, få deg litt nytraktet kaffe og noe godt å spise.

10:15-11:00 - Presentasjon: Her vil du høre om hvem Holte Consulting er, hva vi jobber med og hvordan det er å være nyutdannet hos oss.

11:15-12:00 - The Evolution From Project Management to Strategic Project Leadership: Administrerende direktør i Holte Consulting gir deg en eksklusiv innføring i strategisk prosjektledelse. Her har du en unik mulighet til å lære mer om prosjektledelse som er vårt spesialistområde. 

Vi serverer noe å bite i slik at du er klar for nye og inspirerende inntrykk!

The Evolution From Project Management to Strategic Project Leadership
“Moving Project Management to the next level”

Bli med og opplev Strategisk prosjektledelse. SPL® på 45 minutter. SPL tar for seg hvordan du kombinerer innovasjon og nyskapende ledelse i prosjekter.

SPL® er en forskningsbasert metode for å definere, planlegge og drive prosjekter forretningsmessig. SPL bygger på tradisjonell prosjektledelse, og tilfører strategi, innovasjon og ledelse som viktige tilleggsdimensjoner. Der tradisjonell prosjektledelse har fokus på resultatmål (leveranse), har SPL fokus på forretningsmessig effekt og gevinstmål, gjennom god ledelse. Fra «project output» til «project outcome».

Innovasjon - tilpasning til usikkerhet, kompleksitet og fortløpende teknologisk endring. Du får innsikt i hvordan ditt prosjekt bidrar til innovasjon for din virksomhet

Strategi - verdiskapning og konkurransefortrinn. Du lærer å utvikle din egen prosjektstrategi,  hvordan produktet eller tjenesten skal vinne konkurransen om kundene i markedet.

Inspirerende lederskap. Hvordan du med enkle grep kan bidra med inspirerende lederskap som sikrer suksess i ditt prosjekt

 

Kan du være vår neste kollega?

Vi kjører speedintervjuer for deg som går 5.klasse fra ca. kl. 12:00 og utover ettermiddagen.

Stillingsannonsen finner du her

Send inn din søknad med CV og karakterutskrifter til jobb@holteconsulting.com innen 24.10.2017.
Oppstart: 2018

 

 

Vi gleder oss til å treffe deg!

Om bedriften:

Holte Consulting er et norsk konsulenthus som jobber med landets største offentlige og private organisasjoner, hovedsakelig i prosjekter innenfor IT, telekom, energi, bygg, anlegg og eiendom. Holte Consulting er fagspesialister innen prosjektledelse og jobber med å levere støtte og kunnskap innen styring og gjennomføring av prosjekter. Ved å kombinere prosjektfaglig kompetanse med teknologisk forståelse og operativ erfaring bidrar vi til vellykkede prosjekter for kunden.


Vi hjelper våre kunder med


Rådgivning og analyse:

Vi tilbyr rådgivning og analysetjenester for prosjekter helt fra idéfasen til prosjektene er gjennomført. Konseptvalgutredning, kostnadsberegning, usikkerhetsanalyse, kvalitetssikring og teknisk due diligence er noen av våre kompetanseområder.


Operativ prosjektledelse og strategisk prosjektstøtte:

Med vår kompetanse og erfaring innen prosjektledelse er vi med på gjennomføringen av prosjekter med flere ulike prosjektfaglige roller i både privat og offentlig sektor. Dette gir konsulentene våre mulighet til å være i langvarige oppdrag og jobbe på kontorene til andre spennende bedrifter, og man kan følge prosjektene ute hos våre kunder fra oppstart til slutt.

02
Nov

Working with Marine Structures in DNV GL

Er du student fra Marin, Maskin, Bygg eller I&IKT?

Går du i 3. 4. eller 5. klasse?

Torsdag 2. november kl 16:15 har du anledning å møte et knippe sivilingeniører som alle har gått på NTNU.

Denne gjengen vil fortelle hvordan de jobber med Marine konstruksjoner og spennende prosjekter for viktige kunder i Norge og i utlandet.

Her snakker vi deepwater, marine structures, hydrodynamics, marine operations, mooring/forankring, og mye mer!!

Vi reiser med buss ned til Midtbyen og nyter Tulla Fischers gode burger og her er det anledning å mingle med gjengen fra DNV GL før de reiser tilbake.

Vennligst møt opp 15 minutter før, dørene stenger 16.30 presis!

Om bedriften:

Med utgangspunkt i vårt mål om å sikre liv, eiendom og miljøet gjør vi det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i sine virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer. DNV GL opererer i mer enn 100 land, der våre fagfolk jobber dedikert for å hjelpe våre kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.

Les mer om selskapet på www.dnvgl.no

UKA

23
Okt

Presentasjonssted: KJL2
Spisested: Frokost og kaffe
Til påmelding

Kickstart mandagsmorgenen med et inspirerende og motiverende frokostforedrag med toppidrettsutøver Kjetil Andre Aamodt. Den fire ganger olympiske mesteren vil snakke om prestasjonskultur, team og ledelse. For å gjøre det ekstra hyggelig og for å hjelpe studentene med å komme seg opp på morningen vil Sopra Steria servere frokost og kaffe. Stå opp og ta frokosten med Sopra Steria!
 

Møt opp 15 minutter før. Dørene stenger 09:15

Hvor: KJL2, Kjel-bygget

Når: 09:15–10:15

Servering: Frokost og kaffe


*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

 


Presentasjonssted: EL6
Spisested: Baguetter
Til påmelding

Sopra Steria inviterer til teambuilding-session, hvor samarbeid og effektivitet vil stå i fokus. Lagene vil få utdelt forskjellige oppgaver hvor det må samarbeides for å komme frem til kreative løsninger. Påmeldingen vil være individuell, men ta gjerne med flere i vennegjengen for å forme deres lag. Det vil bli mulighet for å vinne mange flotte premier, som blant annet Bose Headphones og billetter til Astrid S utsolgte konsert i Storsalen.

Når oppgavene er løst og premiene utdelt, bærer det videre til Trønderfest på Samfundet der det blir både fest og skinnvest. Alle påmeldte vil ha gratis inngang her, og kan feste videre på Samfundet etter kl. 21:00.

OBS! Alle som melder seg på Team up med Sopra Steria vil automatisk bli påmeldt Trønderfest i Strossa senere på kvelden.

Om du kun ønsker å være med på teambuildingen, og ikke ønsker å være med på Trønderfesten må du sende en mail til annvortn@uka.no.

 

Møt opp 15 minutter før. Dørene stenger 14:15

Hvor: EL6, EL-bygget

Når: 14:15–15:30

 

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til


Presentasjonssted: Strossa, Samfundet
Spisested: SOT
Til påmelding

Klokken kl. 19:00 kjører Sopra Steria igang Trønderfest i Strossa, med 80 studenter og 20 bedriftsrepresentanter. Møt opp med ditt beste trønderkostyme, for her vil det bli fest i ekte trønderstil med skinnvest, bart og øl. Det vil bli servering av burger og mulighet for å synge trønderske slagere på karaoke utover kvelden. Etter kl. 21:00 vil festen fortsette videre på Samfundet, hvor alle deltakere på kveldsarrangementet har gratis inngang.

 

OBS: Er du påmeldt på Teambuilding med Sopra Steria, er du automatisk påmeldt til dette arrangementet, og trenger IKKE å melde deg Trønderfesten

Hvor: Strossa, Samfundet
Når: 19:00–21:00
 

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

23. oktober presenterer UKA stolt Sopra Steria som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen:

 • 09.15 – 10.15: Frokostforedrag med toppidrettsutøver og olympisk mester Kjetil Andre Aamodt [EL6]
 • 10.00 – 14.30: Stands [Realfagsbygget, EL-bygget, Sentralbygget]
 • 14.15 – 15.30: Teambuilding med Sopra Steria, med påfølgende premieutdeling [EL6]
 • 19.00 – 21.00: Sopra Sterias Trønderfest i Strossa


Sopra Steria er Dagens bedrift mandag 23.oktober. Her får man mulighet til å bli bedre kjent med selskapet, og få et innblikk i hvordan det er å jobbe hos dem. Dagen begynner med et frokostforedrag holdt av Kjetil Andre Aamodt! Den olympiske mesteren vil snakke om prestasjonskultur, team og ledelse i EL6, hvor det også vil bli servert mat og kaffe. Videre vil Sopra Sterias medarbeidere være plassert på stands på Stripa, Realfagsbygget og EL-bygget, hvor det blant annet vil være HoloLens. I tillegg vil det være mulighet for å prøve Sopra Sterias helt egne luftballong foran Hovedbygget. På ettermiddagen vil det være en teambuilding med Sopra Steria i EL6, med en påfølgende premieutdeling. Videre kjøres det i gang Trønderfest i Strossa, med karaoke, god mat og drikke. Etter kl. 21:00 fortsetter festen videre på Samfundet, hvor alle deltakere på kveldsarrangementet har gratis inngang på huset.

Påmelding:
Frokostforedrag: HER
Teambuilding + Trønderfest: HER
Trønderfest: HER

Om bedriften:

Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT, økonomi og design, som er skarp i hodet, engasjert og sosial!

Er du interessert i å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning? Brenner du for å jobbe med innovative teknologier, som blant annet HoloLens, Internet of Things, robotics eller design thinking?

Sjekk ut mulighetene i Sopra Steria, som i 2017 ble kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work. Sopra Steria er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, utvikling, design og forvaltning.

24
Okt

50 representanter fra norsk næringsliv kommer til UKAdemiet - kommer du?

Tirsdag 24. oktober arrangeres UKAdemiet, en casekonkurranse utenom det vanlige. La hjernecellene jobbe, når du og et begrenset antall andre studenter, konkurrerer om løse caser laget i samarbeid med flere store bedrifter i norsk næringsliv. Gjennom en hel dag med utfordrende caser og spennende foredrag vil du utvikle deg innenfor et uhyre viktig tema og komme tett på potensielle arbeidsgivere. Hvis du er heldig er det kanskje du som stikker av med noen flotte premier.

Årets tema er krisehåndtering, og fokuset gjennom dagen vil være på samarbeid, på utveksling av kunnskap og erfaringer samt på å knytte et sterkere bånd mellom studenter og næringsliv. UKAdemiet er en unik mulighet til å stifte nye bekjentskap og møte representanter fra mange ulike bedrifter.

Arrangementet er gratis og åpent for alle studenter. Det er 100 plasser, og studenter som er motiverte vil bli plukket ut gjennom en enkel søknadsprosess. Skriv et par setninger om hvorfor DU ønsker å delta på UKAdemiet. 

Program for dagen:

08:15 - 08:50 : Dørene åpnes og du blir mottatt av årets konferansier Dag Wessel-Berg

08:50 - 09.20: Motivasjonsforedrag med Øistein Johannessen

09:20 - 11.45: Case runde 1

10.45 - 11.45: Fire spennende foredrag i PechaKucha stil

11.45 - 12.20: Lunsj og underholdning

12:20 - 15.00: Case 2 + Case 3

15.00 - 15:30: Avslutning og premieutdeling

15:30 -17:00: Mingling i Edgar

Se facebook for mer informasjon om UKAdemiet: https://www.facebook.com/events/1077987769015120/.

Om bedriften:

UKAdemiet er et faglig arrangement som har den hensikt å bringe
studenter og næringsliv sammen på en unik måte. UKAdemiet
strekker seg over en hel dag, hvor studenter og representanter fra flere
næringslivsaktører jobber sammen i team for å løse caseoppgaver.
Mellom casene vil det holdes inspirerende foredrag. UKAdemiet går
utover den ordinære bedriftspresentasjonen ved å tilby studenter en
mulighet til å komme enda tettere på bedriftene, knytte kontakter
og vise seg fram for potensielle arbeidsgivere. Gjennom dagen vil
studenter og næringslivsrepresentanter utveksle kunnskap og
ideer, samt hente motivasjon og erfaring til videre studier og arbeid.

24
Okt

24. oktober presenterer UKA stolt Statsbygg som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

 • 09:00-15:00: Servering av ferske boller og kaffe på stand på Stripa og ved Realfagskantinen. Bli med på konkurranser med 3D-printer
   
 • 12:00-13:00: Karriererettet presentasjon i Kjl5. Administrerende direktør og byggherredirektør forteller om hva de ser etter hos nyutdannede og studenter.
   
 • 13:00-14:30 Uformell lunsj med tapas og mingling i Kjelkantinen.
   

Dette blir en karriererettet dag med mål om å gi deltakerne en fordel i søknadsbunken for å få jobb!

Kom innom stand og ta en prat om jobb i Statsbygg over en kopp kaffe. Få info om et av Norges mest spennende Summer Internship program, og hjelp til å søke på deres stillinger. Delta på  konkurranser med flotte premier.

Bli med på presentasjonen og få fem gode grunner til å søke Summer Internship 2018, og bli tatt gjennom en typisk arbeidsdag i Statsbygg. Administrerende direktør og byggherredirektør forteller deg hva de ser etter hos nyutdannede og hvorfor Statsbygg er et godt sted å starte karrieren. Det blir film og Kahoot med premier!

Til lunsj vil det bli mingling til deilig tapas, og du vil få eksklusive tips til hvordan akkurat du kan bli en av 30 Summer Interns!

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

Om bedriften:

Statsbygg vi jobber med byggeprosjekter og forvaltning av eiendom. Vår hovedoppgave er å utvikle kostnadseffektive, funksjonelle bygg og eiendommer til statlige virksomheter. Miljø, universell utforming og arkitektonisk kvalitet står sentralt. Porteføljen består av regjeringsbygg, høgskoler, fengsler, museer, kongelige eiendommer og ambassader. Som byggherre har vi ansvar for å planlegge, kvalitetssikre, budsjettere og styre byggeprosjekter.

Statsbygg har hvert år et Summer Internship-program hvor vi ansetter rundt 30 studenter. Programmet går over åtte uker, inkludert to uker ferie i juli. Alle får egne faddere, og konkrete og relevante arbeidsoppgaver. Det er et helhetlig program som inkluderer faglige fellessamlinger, kurs, befaringer på byggeplass og eiendommer. Internsene inviteres også til mange hyggelige sosiale arrangementer.

Vi ansetter vi studenter fra et vidt spekter av studiesteder og retninger. Dette er noe av det som gjør Statsbygg Summer Internship så unikt.


For mer informasjon se www.statsbygginterns.com eller www.statsbygg.no

25
Okt

Presentasjonssted: KJL1
Spisested: Boller fra Rosenborg Bakeri
Til påmelding

Schibsted, et av Norges største teknologiselskap, inviterer til en inspirerende bedriftspresentasjon!

Schibsted ønsker å komme i kontakt med motiverte og engasjerte studenter, og presentasjonen vil blant annet gi en innblikk i hvordan det er å være trainee i deres managementprogram. Dette er et toårig program for nyutdannede hvor en får prøve seg i 4 forskjellige jobber i løpet av perioden.

Mot slutten av presentasjonen vil det holdes en konkurranse hvor du kan være den heldige vinneren av en Macbook. Her vil det lønne seg å lese seg litt opp på Schibsted, samfunn, teknologi-trender og -marked.

Møt opp 15 minutter før. Dørene stenger 14:15

Hvor: KJL1, Kjelbygget

Når: 14:15–15:15

 

 


Presentasjonssted: Edgar
Spisested: SuperHeroBurger
Til påmelding

Martin Garrix vors med Schibsted!

Schibsted inviterer til Martin Garrix-vors på Edgar. Her blir det et uhøytidelig opplegg sammen med representanter fra Schibsted, mat fra SuperHero Burger og noe godt i glasset. Her ønsker Schibsted sine representanter å komme i kontakt med potensielle arbeidstakere.

Videre settes kursen mot Dødens Dal, for konsert med det som kanskje er UKA-17 sin mest attraktive artist, nemlig Martin Garrix. Schibsted har 24 billetter til konserten som de skal dele med dere, her trenger du altså ikke å ha kjøpt billett!

20 av studentene som får delta på arrangementet velges på bakgrunn av motivasjonsbrev, de resterende 4 vil bli plukket ut av Schibsted sine representanter på stand.

Om søknaden:
Skriv ca. 2-6 setninger om hvorfor du ønsker å være med Schibsted på uformell middag og Martin Garrix-konsert 25. oktober. Deretter, skriv ca. 4-10 setning om hvordan du tror at teknologi kommer til å forandre samfunnet vårt til det bedre. Det kan være lite, stort, spesifikt eller bredt - helt opp til deg!

FRIST SØKNAD ER 23:59 ONSDAG 4.OKTOBER.
 

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

 

 

25. oktober presenterer UKA stolt Schibsted som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen:

 • 10.00 - 14.00: Stands [Realfagsbygget, EL-bygget, Sentralbygget]
 • 14.15 - 15.00: Bedriftspresentasjon og MacBook-konkurranse [KJL1]
 • 17.00 - 20.00: Uformell middag og Martin Garrix-vors i Edgar
 • 20.00 - 23:00: Martin Garrix konsert i Dødens Dal

Schibsted er Dagens Bedrift onsdag 25.oktober. I løpet av denne dagen vil deres medarbeidere være plassert på flere stands, hvor man kan bli bedre kjent med bedriften og få et innblikk i hvordan det er å jobbe hos Schibsted. Etter dette er det bedriftspresentasjon og konkurranse i KJL1, der man kan være den heldige vinneren av en MacBook. På ettermiddagen inviterer Schibsted til Martin Garrix-vors i Edgar. Her blir det et uhøytidelig opplegg sammen med representanter fra Schibsted, mat fra SuperHero Burger og noe godt i glasset. Videre settes kursen mot Dødens Dal for konsert med det som kanskje er UKA-17 sin mest attraktive artist, nemlig Martin Garrix.

Påmelding:
Bedriftspresentasjon: HER
Vors i Edgar og konsert i Dødens Dal: HER

Om bedriften:

Det som startet som et lite norsk forlag, etablert av Christian Schibsted i 1839, er blitt et globalt konsern med bredt nedslagsfelt.

Noen av våre største merkevarer i Norge er FINN.no, Aftenposten, VG, E24 og Mittanbud.no. Schibsted har også en dristig strategi for å bli en global leder innen rubrikkannonser, vekst og mediehus - og vi har i dag 7 300 ansatte i 22 land. Schibsted sine produkter når 200 millioner mennesker daglig.

Vår bransje gjennomgår store endringer og for å bygge fremtidens digitale hverdag har Schibsted Product and Technology som mål å utvikle innovative produkter og tjenester til nytte for folk flest. Vi skal levere de beste skreddersydde løsningene slik at vi er godt rustet for videre vekst.

For å øke vår innovasjonsevne og gjøre oss tilpasningsdyktige for stadig endrede behov, ønsker vi å rekruttere de aller beste talentene. Som nyansatt i Schibsted vil du få unike muligheter til å være med å påvirke folks hverdag gjennom teknologi. Enten det er ved å personalisere forsiden til VG eller sørge for at det går knirkefritt å selge en gammel sykkel gjennom FINN.no.

Det er en glede å være med å gjøre UKA-17 til en uforglemmelig begivenhet! Vi ønsker alle NTNU-studenter en fantastisk festival og håper å se dere når vi kommer på besøk som dagens bedrift 25. Oktober.

26
Okt

26. oktober presenterer UKA stolt DNB som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

 • 09.00-15.00: Vil du høre hvordan du kan søke på Graduate-programmet vårt? Eller hvordan det er å jobbe med IT i DNB? Eller er du kanskje bare kaffetørst? Stikk innom oss på Stripa uansett.

 • 15.30-16.30: DNB inviterer til techspiel. Interaktive lyntaler med varierte temaer som omhandler blant annet DNBs fremtid, Greenhouse Arcitecture og Digital Challenge.

 • 17.00-20.00: Sushi, burger og mingling på Cowsea.

Kickstart torsdagskvelden med DNBs techspiel. Dette blir et uformelt og intimt arrangement med korte lyntaler, diskusjoner og mingling. På kvelden går turen videre med busser til Cowsea, hvor det blir servert rikelig med mat og drikke i en avslappet atmosfære. Dagen vil gi deg gode muligheter til å bli bedre kjent med DNB, gjerne med en øl i hånden. DNB kommer, kommer du?

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

Om bedriften:

Vi står i front når det gjelder å utvikle DNB, oss selv og bransjen. Det skal mot og vilje til å utfordre det eksisterende og sikre at muligheter blir til virkelighet.

Det skaper et miljø der endring og utvikling er drivkraften. Vi vet hva vi skal være gode på og hva vi trenger for å bli enda bedre. Derfor velger vi å samarbeide med de beste leverandørene og universitetene.

Alt dreier seg om å kunne levere de mest framtidsrettede tjenestene og produktene til kundene våre. Utvikling er viktig og vi er nå over 800 IT-kollegaer som griper fatt i nye utfordringer og muligheter. Dette med en slagkraft som gir resultater. Vi er IT-arkitekter, utviklere, forretningsanalytikere, prosjektledere og testledere. Sammen utgjør vi IT-styrken i DNB.

Er du vår nye kollega?

27
Okt

27. oktober presenterer UKA stolt Holte Consulting som Dagens Bedrift.

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift, i samarbeid med UKA, tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?
 

Program for dagen

09:00-14:00 - Besøk oss på stand på Stripa for å slå av en prat, få deg litt nytraktet kaffe og noe godt å spise.

10:15-11:00 - Presentasjon: Her vil du høre om hvem Holte Consulting er, hva vi jobber med og hvordan det er å være nyutdannet hos oss.

11:15-12:00 - The Evolution From Project Management to Strategic Project Leadership: Administrerende direktør i Holte Consulting gir deg en eksklusiv innføring i strategisk prosjektledelse. Her har du en unik mulighet til å lære mer om prosjektledelse som er vårt spesialistområde. 

Vi serverer noe å bite i slik at du er klar for nye og inspirerende inntrykk!

The Evolution From Project Management to Strategic Project Leadership
“Moving Project Management to the next level”

Bli med og opplev Strategisk prosjektledelse. SPL® på 45 minutter. SPL tar for seg hvordan du kombinerer innovasjon og nyskapende ledelse i prosjekter.

SPL® er en forskningsbasert metode for å definere, planlegge og drive prosjekter forretningsmessig. SPL bygger på tradisjonell prosjektledelse, og tilfører strategi, innovasjon og ledelse som viktige tilleggsdimensjoner. Der tradisjonell prosjektledelse har fokus på resultatmål (leveranse), har SPL fokus på forretningsmessig effekt og gevinstmål, gjennom god ledelse. Fra «project output» til «project outcome».

Innovasjon - tilpasning til usikkerhet, kompleksitet og fortløpende teknologisk endring. Du får innsikt i hvordan ditt prosjekt bidrar til innovasjon for din virksomhet

Strategi - verdiskapning og konkurransefortrinn. Du lærer å utvikle din egen prosjektstrategi,  hvordan produktet eller tjenesten skal vinne konkurransen om kundene i markedet.

Inspirerende lederskap. Hvordan du med enkle grep kan bidra med inspirerende lederskap som sikrer suksess i ditt prosjekt

 

Kan du være vår neste kollega?

Vi kjører speedintervjuer for deg som går 5.klasse fra ca. kl. 12:00 og utover ettermiddagen.

Stillingsannonsen finner du her

Send inn din søknad med CV og karakterutskrifter til jobb@holteconsulting.com innen 24.10.2017.
Oppstart: 2018

 

 

Vi gleder oss til å treffe deg!

Om bedriften:

Holte Consulting er et norsk konsulenthus som jobber med landets største offentlige og private organisasjoner, hovedsakelig i prosjekter innenfor IT, telekom, energi, bygg, anlegg og eiendom. Holte Consulting er fagspesialister innen prosjektledelse og jobber med å levere støtte og kunnskap innen styring og gjennomføring av prosjekter. Ved å kombinere prosjektfaglig kompetanse med teknologisk forståelse og operativ erfaring bidrar vi til vellykkede prosjekter for kunden.


Vi hjelper våre kunder med


Rådgivning og analyse:

Vi tilbyr rådgivning og analysetjenester for prosjekter helt fra idéfasen til prosjektene er gjennomført. Konseptvalgutredning, kostnadsberegning, usikkerhetsanalyse, kvalitetssikring og teknisk due diligence er noen av våre kompetanseområder.


Operativ prosjektledelse og strategisk prosjektstøtte:

Med vår kompetanse og erfaring innen prosjektledelse er vi med på gjennomføringen av prosjekter med flere ulike prosjektfaglige roller i både privat og offentlig sektor. Dette gir konsulentene våre mulighet til å være i langvarige oppdrag og jobbe på kontorene til andre spennende bedrifter, og man kan følge prosjektene ute hos våre kunder fra oppstart til slutt.

STILLINGSANNONSER