TietoEvry

Vi tar nå over Instagrammen til Teknologiporten!

Vi gleder oss til å gi dere et innblikk i vår varierte hverdag og våre spennende utfordringer.
Her kan det også vanke noen tips til quizen med premie til vinneren!

 

TietoEVRY skaper digitale fortrinn for virksomheter og samfunn. Vi er en ledende aktør innen digitale tjenester og programvare, med lokal tilstedeværelse og globale evner. Våre nordiske  verdier og arv danner grunnlaget for vår suksess.
Våre 24 000 eksperter verden over betjener tusenvis av kunder i privat og offentlig sektor i nær 90 land. Vårt hovedkontor ligger i Finland. Den årlige omsetningen beløper seg til cirka 3 milliarder EUR. TietoEVRY er notert på NASDAQ i Helsingfors og Stockholm, samt på Oslo Børs.
Vi står bak en rekke innovasjoner som har endret og forenklet folks hverdag. Over fire millioner mennesker i Norden bruker daglig tjenester som vi leverer. Hver eneste time, hele døgnet logger noen seg inn i nettbanken, henter fram viktige dokumenter på jobben eller sjekker når neste tog går hjem. Blant våre kunder finner du Norges største offentlige og private virksomheter som DNB, Telenor, Sparebank 1, Equinor, Hydro, Gjensidige, Helse Sør- Øst og NAV. TietoEVRY har hatt en betydelig rolle i digitaliseringen av det norske samfunnet og vil være en sentral aktør i den videre utviklingen.
Vi tilbyr
Hos oss får du mulighet til å bygge din egen fremtid. Du tar egne valg og får samtidig rom til å påvirke egen hverdag. Vi har fokus på gode team, slik at du kan diskutere, sparre og lære fra andre kollegaer med spisskompetanse. I tillegg er vi opptatt av at du skal få videreutvikle deg faglig og personlig, gjennom tilrettelagte karriereløp. Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss. En av fordelene ved å jobbe i et av Nordens største teknologi- og konsulentselskap er at du aldri trenger å gjøre deg opp en mening om akkurat hva du vil gjøre. Vi har uendelige muligheter for studenter og graduates.

https://www.tietoevry.com/graduate#