Bedriftpresentasjoner

Teknologiporten arrangerer hvert år mange bedriftpresentasjoner.

Trykk for å se bedriftspresentasjonene våre!

Stillingsannonser

Søker du jobb? Se stillingsannonsene våre!

Trykk for å se stillingsannonser!

Om oss

Her kan du lese mer om Teknologiporten som organisasjon.

Trykk for å lese mer om Teknologiporten!

ALLE ARRANGEMENTER

26
Sep

Vær én av 12 studenter som får lov til å tilbringe en dag på Orklas fabrikker! 

Mandag 26.september gir Orkla et knippe studenter en unik mulighet til å bli kjent med hvilke muligheter som finnes for ingeniører i et av Norges største FMCG-selskaper. Vil du være med på en innholdsrik dag med caseløsninger og en-til-en samtaler på en av Orklas fabrikker. I tillegg vil du få en grundig innføring i produksjonstrainee-programmet til Orkla Foods Norge.

Arrangmentet starter cirka kl 09.00 og holder på til ca.17.30. Felles oppmøte ved Oslo Lufthavn, så tas det buss derfra til Orklas fabrikker på Rygge.

Påmelding skjer ved å sende mail til aisha.qureshi@nova.com, med CV og karakterutskrift. Skriv gjerne også noen setninger om hvorfor du ønsker å delta.

Reiseutgifter for fly og flytog/buss vil bli dekket, og alle søkere vil få beskjed fortløpende om hvorvidt de har fått tildelt plass. 

27
Sep

Velkommen til bedpress for avdeling Risikostyring i Norconsult. Vi kommer for å presentere vår arbeidshverdag og våre arbeidsoppgaver i Norconsult sine spennende tverrfaglige prosjekter med fokus på risikostyring. Risikostyring i Norconsult omfatter typer risikoanalyser, RAMS, HMS, ROS og SHA opp mot de fleste bransjer. Vi ønsker å komme i kontakt med studenter som har interesse for dette fagfeltet. Norconsult har også mange ulike karrieremuligheter for nyansatte sivilingeniører og dere vil høre historien til to av de.

Møt opp utenfor hovedbygget, så tar vi buss ned til TAG Restaurant der alt opplegget vil foregå.

Dagen etter inviterer Norconsult til speedintervjuer i deres lokaler på Lerkendal klokken 09:30. Påmelding for dette vil skje under bedriftspresentasjonen. Adressen er: Klæbuveien 127, 7031 Trondheim

None

28
Sep

Det er satt opp buss fra Hovedbygget, Gløshaugen med avgang 17:40. Vennligst møt opp 15 minutter før presentasjonen starter.

Etter presentasjonen vil det blir servert Burger&Fries!

This presentation will be held in Norwegian.

Om bedriften:

Brunvoll AS er en ledende produsent av thrustersystemer for manøvrering av avanserte skip. Bedriften har høy eksportandel og meget god soliditet. Våre verdier er pålitelig, målrettet og innovativ. Bedriften har i overkant av 300 medarbeidere, og hadde en omsetning på ca 768 MNOK i 2015. All egenproduksjon foregår ved bedriftens moderne produksjonsanlegg i Molde der hele virksomheten er samlet på ett sted. Bedriften er nært knyttet til den maritime klyngen på Nord-Vestlandet.

29
Sep

Hør Hydros konsernsjef Svein Richard Brandtzæg fortelle om sin egen reise fra ung NTNU-student til leder for et av Norges største selskaper, og se mulighetene i Hydros verdi- kjede som strekker seg fra Brasil til Rjukan. Bli med på vårt interaktive rebusløp i Trondheim sentrum – vinnerlaget får en helt spesiell premie.

Tar du utfordringen? I så fall møter du opp i forelesningssal S2, torsdag 29 september kl 17:00. Vi avslutter rebusløpet på Fire Fine kl 20:30, der det blir mat, drikke, DJ og premier du ikke vil gå glipp av.

DU TAR MED:

  • Uteklær og godt humør

VI TILBYR:

  • Mat, drikke, underholdning
  • Norges råeste rebusløp
  • Møte med vår konsernsjef Svein Richard Brandtzæg

03
Okt

Om arrangementet

Vennligst møt opp 15 minutter før presentasjonens start. Dørene stenges 17.30 presis. 

DNV GL kommer til Gløshaugen for å fortelle om årets sommerprosjekt Wembo. Med seg har de fem av årets sommerstudenter, og de holder en presentasjon kl. 17.30. Presentasjonen skal ta for seg hvordan studentene utviklet en unik innovativ og digital løsning som skal bidra til å nå FN's bærekraftsmål innen 2030. Hvis du er interessert i DNV GL, eller i å høre om et av Norges største selskaper sitt sommerprosjekt med studenter, anbefaler vi dere å melde dere på. 

Les mer om sommerprosjektet her!

Etter presentasjonen busses deltakere ned til sentrum, hvor Tulla Fischers beryktede gode mat serveres.

Om DNV GL

DNV GLs mål er å sikre liv, verdier og miljøet. Drevet fram av dette målet gjør DNV GL det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i deres virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer.

Les mer om DNV GLs virksomhet på www.dnvgl.no

Velkommen!

Om bedriften:

Med utgangspunkt i vårt mål om å sikre liv, eiendom og miljøet gjør vi det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i sine virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer. DNV GL opererer i mer enn 100 land, der våre 15.000 fagfolk jobber dedikert for å hjelpe våre kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.

Les mer om selskapet på www.dnvgl.no

04
Okt

Har du lyst til å bli bedre kjent med Jernbaneverket? Eller kanskje du bare ønsker å konkurrere i kanskje verdens mest prestisjetunge Ticket to Ride-mesterskap.

Den 4. Oktober invieterer vi til bedriftspresentasjon med Jernbaneverket i Kjel - bygget. Vi starter med en presentasjon i Kjel 1

Til middag serveres det spansk tapas fra SiT og det blir mulighet til å ta en prat med Jernbaneverkets Bedriftsrepresentanter.

Kvelden avsluttes med et storartet Ticket to Ride mesterskap med premier sponset av Jernbaneverket. 

Om bedriften:

Jernbaneverket er et norsk forvaltningsorgan underlagt Samferdselsdepartementet, med ansvar for norsk jernbanes infrastruktur, en del stasjonsbygninger og drift av jernbaneanleggene for øvrig.

06
Okt

Teknologiporten FOKUS har torsdag 6. oktober gleden av å invitere til Element6 – et miljørettet karrierearrangement for studenter ved NTNU. Her vil engasjerte og miljøinteresserte studenter få mulighet til å komme i kontakt med ulike bedrifter og diskutere problemer knyttet til miljø- og bærekraft.

 

Arrangementet vil finne sted på Banksalen i Trondheim sentrum, og bedriftene som er representert er Sapa, Statkraft, NCC, GK og Multiconsult. Etter presentasjonene vil du som student få en unik mulighet til å bli kjent med en utvalgt bedrift gjennom caseløsning. 

 

Det vil bli servert tapas etter presentasjonene, før caseløsning og mingling med bedriftsrepresentantene.

 

Dette er et eksklusivt arrangement, og vi må derfor vite hvorfor akkurat DU skal få bli med. Vi legger vekt på miljøengasjement og interesse. Fortell oss også gjerne hvilken bedrift du helst vil være med i søknaden.

 

Påmeldingen er åpen!  

Send inn søknad her!

Søknadsfrist er søndag 2. oktober kl 23.59

07
Okt

Vipps inviterer til en helg med konkurranse! Vis oss hvordan Vipps kan bli bedre – vinn 25.000 og en uke sammen med DNBs beste digitale hoder!

Vipps er Norges største digitale betalingstjeneste. Vi leter konstant etter ideer som kan styrke vår konkurransekraft.  Derfor inviterer vi hele NTNU til å presentere den beste ideen, prototypen eller pitchen på et nytt konsept i Vipps. 

Konkurransen varer i 48 timer, fra fredag 07. oktober kl 16:00 til søndag kl. 16:00, og finner sted på innovasjonssentret FRAM på NTNU. Vi tilbyr støtte og veiledning underveis og selvfølgelig gratis mat og drikke.

Vinnerlaget får én ukes betalt prosjektperiode i Vipps på DNBs «Digital Floor» - en hel etasje i Barcode dedikert til digital utvikling i Norges største finanskonsern. Laget vil få tett oppfølging fra våre fageksperter og muligheten til å videreutvikle ideen. Prosjektperioden vil være tidlig i vårsemesteret, og det vil også være gode muligheter for et påfølgende summer internship.

Vi vippser 25.000 kroner til 1.-plass, 10.000 kroner til 2-plass og 5.000 kroner til 3-plass! Alle de tre vinnerlagene blir invitert til Oslo for en omvisning på DNBs «Digital Floor», samt for å presentere ideene for IT-ledelsen i Vipps og DNB. I tillegg tilbyr vi et uformelt intervju og gode nettverksmuligheter med sentrale personer rundt om i organisasjonen.

Vil du vite mer?
Møt opp på infomøtet på Gløshaugen, EL5, fredag 07. oktober klokken 15.00. Det er mulig å melde seg på etter infomøtet, men det er begrenset med plasser. Meld på laget ditt (maks 4) så fort som mulig om du vil sikre deg muligheten til å vinne 25.000 og jobbe en uke i Vipps!

Du finner også arrangementet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/327942837548730/

OBS! Påmeldingen åpner allerede mandag 26. September klokken 12:00

11
Okt

NB: Presentasjonen er fremdeles under planlegging. Detaljer som hvilke linjer/studieretninger som er inviterte, opplegg for dagen og lignende er derfor ikke bestemt enda. 

13
Okt

NB: Presentasjonen er fremdeles under planlegging. Detaljer som hvilke linjer/studieretninger som er inviterte, opplegg for dagen og lignende er derfor ikke bestemt enda. 

19
Okt

NB: Presentasjonen er fremdeles under planlegging. Detaljer som hvilke linjer/studieretninger som er inviterte, opplegg for dagen og lignende er derfor ikke bestemt enda. 

STILLINGSANNONSER